Ποδηλασίας πολλαπλής

Rate me now!
3.30

 
Ποδηλασίας πολλαπλής Image:
Ποδηλασίας πολλαπλής
 
 

Ποδηλασίας πολλαπλής

Ποδηλασίας πολλαπλής , Cyclocross
. Ποδηλασίας σταυρό έχει κάποια προφανής παραλληλισμός μεταξύ των χωρών με την ποδηλασία και το κριτήριο αγωνιστικά. Πολλά από τα καλύτερα κυκλο-cross αναβάτες σταυρό τρένο και σε άλλους κλάδους του ποδηλάτου. Ωστόσο, κυκλο-cross έχει φθάσει σε ένα μέγεθος και τη δημοτικότητα που δρομείς είναι ειδικοί και πολλά, αλλά τίποτα δεν φυλής κυκλο-cross αγώνες. Ποδηλασίας διασχίζουν τα ποδήλατα είναι παρόμοια με αγωνιστικά ποδήλατα: ελαφρύ, με στενά ελαστικά και αποθέστε τιμόνι. Ωστόσο, είναι επίσης από τα χαρακτηριστικά με τα ποδήλατα βουνού με την έννοια ότι χρησιμοποιούν οζώδης πέλμα ελαστικών για έλξη και αρθρωτή γέφυρα στυλ φρένα που απαιτούνται για την εκκαθάριση λόγω λασπώδεις συνθήκες. Πρέπει να είναι ελαφρύ, επειδή οι ανταγωνιστές πρέπει να φέρει το ποδήλατο για να ξεπεραστούν τα εμπόδια ή πολύ απότομες πλαγιές να αναρριχηθεί στην σέλα. Το θέαμα των ανταγωνιστών αγωνίζεται μια λασπώδεις κλίση με τα ποδήλατα για τους ώμους είναι η κλασική εικόνα του αθλητισμού, αν και unridable τμήματα είναι γενικά ένα πολύ μικρό κλάσμα του αγώνα απόσταση.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Χειμερινά σπορ.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Καράτε 2.MCMAP 3.Pigeon αθλητισμό 4.Γκολφ
5.Hillclimbing 6.Αιωρούμενη (Motorsport) 7.Διασταυρούμενη χώρα συλλαλητήριο 8.Toe πάλη
1.καράτε, 2.mcmap, 3.pigeon-αθλητισμό, 4.γκολφ, 5.hillclimbing, 6.αιωρούμενη-(motorsport), 7.διασταυρούμενη-χώρα-συλλαλητήριο, 8.toe-πάλη

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο johnthescone με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Ποδηλασίας πολλαπλής) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share