Περπάτημα

Rate me now!
4.85

 
Περπάτημα Image:
Περπάτημα
 
 

Περπάτημα

Περπάτημα , Bushwalker, Bushwalkers, Bushwalking, Bushwhacking, Μπους περπάτημα, Πεζοπόρος, Πεζοπόρους, Περπάτημα (γη)
Η λέξη «πεζοπορίας» είναι κατανοητή σε όλες τις αγγλόφωνες χώρες, αλλά υπάρχουν διαφορές στις συνήθειες. Σε ορισμένα μέρη, off-trail πεζοπορία ονομάζεται «πολλαπλή πεζοπορία χώρα», «bushwhacking», ή «bushbashing». Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η πεζοπορία είναι μια ελαφρώς παλιομοδίτικη λέξη, με μια γεύση των πιο εγκαρδιότης και από άσκηση σε εξωτερικούς χώρους της απόλαυσης του? Της δραστηριότητας που περιγράφεται εδώ θα ονομαζόταν hillwalking ή απλώς «βάδισμα». Αυστραλοί χρησιμοποιούν τον όρο «bushwalking" και για τις δύο on-και off-trail πεζοπορία. Νεοζηλανδούς χρήση »tramping» (ιδίως για διανυκτέρευση και πλέον ταξίδια), «βάδισμα» ή «bushwalking». Περπάτημα στις ορεινές περιοχές της Ινδίας και του Νεπάλ και στα ορεινά της Ανατολικής Αφρικής είναι μερικές φορές αποκαλείται «trekking». Διανυκτέρευση πεζοπορία ονομάζεται «Backpacking» σε ορισμένα μέρη του κόσμου. Περπάτημα μακράς απόστασης από trail τέλος τέλος είναι να αναφέρεται ως «THRU-πεζοπορία" σε ορισμένα σημεία.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Scoutcraft, Οι τουριστικές δραστηριότητες.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Ταχύτητα Δακτυλογραφήσεις 2.Πάγος Αναρρίχηση 3.Μία τσέπη - 4.Ροκ αλιείας
5.Superbike racing 6.Το ξύλο κοπής 7.Gateball 8.Χιόνι kiting
1.ταχύτητα-δακτυλογραφήσεις, 2.πάγος-αναρρίχηση, 3.μία-τσέπη--, 4.ροκ-αλιείας, 5.superbike-racing, 6.το-ξύλο-κοπής, 7.gateball, 8.χιόνι-kiting

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Lauren "Lolly" Weinhold με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Περπάτημα) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share