Πέντε-pin bowling

Rate me now!
2.60

 
Πέντε-pin bowling Image:
Πέντε-pin bowling
 
 

Πέντε-pin bowling

Πέντε-pin bowling , 5-pin bowling, 5 pin bowling, Fivepin μπόουλινγκ, Πέντε pin bowling
Πέντε-pin μπόουλινγκ είναι μια παραλλαγή μπόουλινγκ που είναι μόνο έπαιξε στον Καναδά, όπου οι περισσότεροι μπόουλινγκ σοκάκια προσφορά αυτή, είτε μόνη της είτε σε συνδυασμό με δέκα-pin bowling. Το 1909 δημιουργήθηκε γύρω από τον Thomas F. Ryan στο Τορόντο του Οντάριο, στο Τορόντο του Bowling Club, σε απάντηση προς τους πελάτες οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν για το γεγονός ότι οι δέκα-pin παιχνίδι ήταν πολύ έντονες. Ο περικοπή πέντε τσούνια μειωθεί μέχρι περίπου το 75% του μεγέθους τους, και χρησιμοποιούνται χέρι μεγέθους σκληρού καουτσούκ μπάλες, έτσι εφεύρει την αρχική έκδοση των πέντε-pin bowling.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Bowling, Καναδικό εφευρέσεις, Ιστορία του Τορόντο, Ακρίβεια αθλητικών, Αθλητισμός στον Καναδά.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Ροκ αλιείας 2.Κωπηλασία (αθλητισμός) 3.Sprinting 4.Άσκηση
5.Racquets (αθλητισμός) 6.Silambam 7.Δικτυοσφαίρα 8.Ράγκμπυ
1.ροκ-αλιείας, 2.κωπηλασία-(αθλητισμός), 3.sprinting, 4.άσκηση, 5.racquets-(αθλητισμός), 6.silambam, 7.δικτυοσφαίρα, 8.ράγκμπυ

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο rfernand με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Πέντε-pin bowling) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share