Πένταθλον

Rate me now!
2.50

 
Πένταθλον Image:
Πένταθλον
 
 

Πένταθλον

Πένταθλον , Ολυμπιακή πένταθλο, Pentathalon, Pentathlete
Το πένταθλο (σε αντίθεση με το μοντέρνο πένταθλο) ήταν ένα αθλητικό γεγονός με τους Ολυμπιακούς Αγώνες και άλλες Πανελλήνιο Αγώνων της Αρχαίας Ελλάδας. Το όνομα προέρχεται από ελληνικές λέξεις για "πέντε αγώνες." Οι πέντε συμβάντα ήταν Stadion (σύντομη πόδι φυλής), η πάλη, η οποία επίσης έκρινε ως ξεχωριστά γεγονότα, και στο άλμα εις μήκος, ρίχνει ακόντιο και δισκοβολία, οι οποίες δεν τηρούνται ως ξεχωριστές εκδηλώσεις στη συνέχεια. Pentathletes θεωρήθηκαν μεταξύ των πλέον ειδικευμένων αθλητών, και την κατάρτισή τους ήταν συχνά μέρος της στρατιωτικής θητείας, κάθε ένα από τα πέντε γεγονότα θεωρήθηκε ότι θα έπρεπε να είναι χρήσιμες σε μάχη.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Αρχαίοι Ολυμπιακοί Αγώνες, Εκδηλώσεις στο στίβο (παρατρόχιο και τομέα), Πρώην ολυμπιακά αθλήματα, Ατομικά αθλήματα, Πολλαπλών αθλητικών διοργανώσεων.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Αλεξίπτωτο 2.Horseshoes 3.Ποδόσφαιρο 4.Ιπποδρομίες
5.Επιβραδυντής αγωνιστικά 6.Ιππασίας αψίδωμα 7.Οκτώ μπάλα 8.Legends αγωνιστικών αυτοκινήτων
1.αλεξίπτωτο, 2.horseshoes, 3.ποδόσφαιρο, 4.ιπποδρομίες, 5.επιβραδυντής-αγωνιστικά, 6.ιππασίας-αψίδωμα, 7.οκτώ-μπάλα, 8.legends-αγωνιστικών-αυτοκινήτων

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Bob Whitehead με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Πένταθλον) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share