Πάλη

Rate me now!
3.70

 
Πάλη Image:
Πάλη
 
 

Πάλη

Πάλη , Δείτε πάλη, Παλαίω, Παλαιστής, Wrestlers
Πάλη είναι η πράξη της σωματικής εμπλοκής μεταξύ δύο ατόμων στο οποίο κάθε παλαιστής προσπαθεί να αποκτήσετε ένα πλεονέκτημα έναντι, ή τον έλεγχο του, ο ανακόπτων. Φυσικές τεχνικές που ενσαρκώνουν το στυλ του είναι η πάλη clinching, κατοχή, την ασφάλιση, και τη μόχλευση. Αποφυγή τεχνικών ενδέχεται να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό, τις βασικές αρχές της πάλης είναι στενά συνδεδεμένες με αυτές των στρατιωτικών χέρι-χέρι για την καταπολέμηση ή την αυτο-αμυντικά συστήματα. Πολλές μορφές πάλης είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο και έχουν μακρά ιστορία. Amateur πάλη έχει ένα ολυμπιακό άθλημα για πάνω από εκατό χρόνια και επαγγελματική πάλη είναι μια δημοφιλής μορφή διασκέδασης καθώς και μια μορφή τέχνης.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Αρχαίοι Ολυμπιακοί Αγώνες.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Ποδόσφαιρο 2.Pocket μπιλιάρδο 3.Squash τένις 4.Kart αγωνιστικά
5.Kyudo 6.Ανώμαλες Μπαρ 7.Αθλητισμός ακροβασίες 8.Το μισό μαραθώνιο
1.ποδόσφαιρο, 2.pocket-μπιλιάρδο, 3.squash-τένις, 4.kart-αγωνιστικά, 5.kyudo, 6.ανώμαλες-μπαρ, 7.αθλητισμός-ακροβασίες, 8.το-μισό-μαραθώνιο

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Fabio Venni με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Πάλη) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share