Πάγος Αναρρίχηση

Rate me now!
2.10

 
Πάγος Αναρρίχηση Image:
Πάγος Αναρρίχηση
 
 

Πάγος Αναρρίχηση

Πάγος Αναρρίχηση , Ice-αναρρίχηση
Ice αναρρίχηση, όπως υποδηλώνει ο όρος, είναι η δραστηριότητα με αύξουσα τάση σχηματισμούς πάγου. Συνήθως, αναφέρεται στην αναρρίχηση πάγου δεμένα και προστατευόμενων αναρρίχηση της χαρακτηριστικά, όπως icefalls, κατεψυγμένα καταρράκτες και βράχια και ροκ πλάκες που καλύπτονται με πάγο επανακαταψύχονται από τις ροές του νερού. Ice αναρρίχηση είναι γενικά χωρίζεται σε δύο τομείς, αλπικούς πάγος και το νερό πάγο. Alpine πάγος βρίσκεται σε ορεινό περιβάλλον, συνήθως απαιτεί μια προσέγγιση για να επιτευχθεί, και είναι συχνά σκαρφάλωσε σε μια προσπάθεια για την σύνοδο κορυφής ενός βουνού. Το νερό πάγος είναι συνήθως βρέθηκαν σε βράχο ή άλλη outcropping κάτω η ροή των υδάτων. Alpine πάγου είναι κατεψυγμένο βροχοπτώσεις, ενώ το νερό των πάγων είναι ένα κατεψυγμένο υγρό ροή του νερού. Και τα δύο είδη διαφέρουν κατά πολύ σε πάγο συνοχή σύμφωνα με τις καιρικές συνθήκες. Ο πάγος μπορεί να είναι μαλακό, σκληρό, εύθραυστο ή σκληρός.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Είδη αναρρίχηση.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Taekwondo 2.High Bar 3.Ποδόσφαιρο 4.Πάγος αγωνιστικά
5.Quad τέσσερις 6.Βασκικές pelota 7.Kyudo 8.Πρώτη θέση του κρίκετ
1.taekwondo, 2.high-bar, 3.ποδόσφαιρο, 4.πάγος-αγωνιστικά, 5.quad-τέσσερις, 6.βασκικές-pelota, 7.kyudo, 8.πρώτη-θέση-του-κρίκετ

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Hamed Saber με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Πάγος Αναρρίχηση) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share