Οκτώ μπάλα

Rate me now!
3.30

 
Οκτώ μπάλα Image:
Οκτώ μπάλα
 
 

Οκτώ μπάλα

Οκτώ μπάλα , 8-ball, 8Ball, American πισίνα, Black Ball, Οκτώ μπάλα
Οκτώ-μπάλα, που συχνά ονομάζεται ρίγες και στερεά και, σπανιότερα, bigs και littles ή υψηλότερα επίπεδα και χαμηλά επίπεδα, είναι μια τσέπη μπιλιάρδο (pool) σε πολύ δημοφιλές παιχνίδι του κόσμου, και το θέμα της διεθνούς ερασιτεχνικού και του επαγγελματικού ανταγωνισμού. Παίζεται σε τραπέζι μπιλιάρδου με τσέπες έξι, οκτώ-μπάλα είναι η πιο κοινή πισίνα παιχνίδι στον κόσμο και είναι τόσο γνωστό παγκοσμίως ότι οι αρχάριοι, συχνά δεν γνωρίζουν τα άλλα παιχνίδια στην πισίνα, ubiquitously πιστεύω η λέξη "ομάδα" παραπέμπει σε οκτώ-μπάλα . Το παιχνίδι έχει πολλές διακυμάνσεις, συμπεριλαμβανομένης της Αλαμπάμα οκτώ μπάλα, τρελή οκτώ, Αγγλικά οκτώ μπάλα πισίνα, τελευταία τσέπη, τη δυστυχία, Missourri, 1 και 15 στο πλευρές, εκ περιτροπής οκτώ μπάλα, μαλακό οκτώ και άλλοι.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Πισίνα.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.FMX 2.MCMAP 3.Πέταλο 4.Street racing
5.Horseshoes (πέταλο ρίχνουν) 6.Durango εκκίνησης 7.Μαξιλαριού caroms 8.Airsoft
1.fmx, 2.mcmap, 3.πέταλο, 4.street-racing, 5.horseshoes-(πέταλο-ρίχνουν), 6.durango-εκκίνησης, 7.μαξιλαριού-caroms, 8.airsoft

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Ed Schipul με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Οκτώ μπάλα) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share