Οδική χόκεϊ

Rate me now!
4.35

 
Οδική χόκεϊ Image:
Οδική χόκεϊ
 
 

Οδική χόκεϊ

Οδική χόκεϊ , Ball Χόκεϋ, Deck χόκεϊ, DEK χόκεϊ, Δρόμο χόκεϊ, Έδαφος χόκεϊ, Οδική χόκεϊ
Οδός χόκεϋ (επίσης γνωστή ως Οδική χόκεϊ, κατάστρωμα χόκεϊ, χόκεϊ επί τόπου, ή μπάλα χόκεϋ) είναι ένας τύπος Χόκεϋ παίξει με ή χωρίς πατίνια. Είναι δυνατόν να παίξουν είτε με ένα ξωτικό ή μπάλα, αν και ένας κύλινδρος χόκεϊ ξωτικό απαιτείται όταν δεν σε πάγο. Γενικά, το παιχνίδι παίζεται με λίγα για να μην τον εξοπλισμό προστασίας, επομένως, έντονη φυσική επαφή δεν είναι πολύ συχνές και παίζεται χωρίς όργανο ελέγχου αλλά επιτρέπει σε επίπεδο σωματικής επαφής παρόμοια με αυτή που επέτρεψε στο μπάσκετ. Αν ο δίσκος έχει χρησιμοποιηθεί, για την ασφάλεια ξωτικό συνήθως δεν πρέπει να θέτει στον αέρα (αρθεί ή σκεπαστή). Ωστόσο, οι κανόνες και να παίζουν τα στυλ μπορεί να διαφέρουν από περιοχή σε περιοχή, ανάλογα με τις παραδόσεις μιας συγκεκριμένης ομάδας έχει προβλέψει. Οδός χόκεϋ είναι συνήθως παίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Παραλία Χόκεϋ, μια παραλλαγή του χόκεϊ δρόμου, είναι ένα κοινό θέαμα στις παραλίες της Νότιας Καλιφόρνιας.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Χόκεϋ.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Χορός Τζαζ 2.Ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο) 3.Pelota 4.Αθλητισμός αγωνιστικών αυτοκινήτων
5.Σύγχρονη πένταθλο 6.Powerlifting 7.Butterfly εγκεφαλικό 8.Roller Derby
1.χορός-τζαζ, 2.ποδόσφαιρο-(ποδόσφαιρο), 3.pelota, 4.αθλητισμός-αγωνιστικών-αυτοκινήτων, 5.σύγχρονη-πένταθλο, 6.powerlifting, 7.butterfly-εγκεφαλικό, 8.roller-derby

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Wendy με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Οδική χόκεϊ) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share