Ξιφασκία

Rate me now!
2.25

 
Ξιφασκία Image:
Ξιφασκία
 
 

Ξιφασκία

Ξιφασκία , Épéeist, AFL περίφραξη, Ηλεκτρική περίφραξη (περίφραξη), Epeeist, Ευρωπαϊκή Ξιφασκία, Ξιφασκία (αθλητισμός), Foilist, Ολυμπιακή περίφραξη, Sabre-Ξιφασκία, Ξιφασκία, Swordplayer, Sword καταπολέμηση, Wheelchair ξιφομάχος, Wheelchair ξιφομάχους, Wheelchair Ξιφασκία
Ξιφασκία είναι η τέχνη των ενόπλων που αφορούν την καταπολέμηση της κοπής, μαχαιρώματος ή slapping bludgeoning όπλα χειραγώγησης άμεσα με το χέρι, αντί να σκοτώνονται, ή να ρίξει τοποθετείται, ευρωπαϊκής προέλευσης. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν σπαθιά, μαχαίρια, pikes, ξιφολόγχες, batons, λέσχες, και παρόμοια όπλα. Στην κοινή χρήση σύγχρονης, "περίφραξη" τείνει να αναφέρεται ειδικά σε ευρωπαϊκά σχολεία των ξιφασκία και στο σύγχρονο Ολυμπιακό άθλημα, έχει εξελιχθεί από αυτά.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Είδη που περιέχουν βίντεο κλιπ, Μαχητικά Σπορ, Ατομικά αθλήματα, Ολυμπιακά αθλήματα.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Πάγος Αναρρίχηση 2.Μία τσέπη - 3.Ροκ αλιείας 4.Sumo
5.Το ξύλο κοπής 6.Kuk Sool Won 7.Petanque 8.Speedminton
1.πάγος-αναρρίχηση, 2.μία-τσέπη--, 3.ροκ-αλιείας, 4.sumo, 5.το-ξύλο-κοπής, 6.kuk-sool-won, 7.petanque, 8.speedminton

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Keven Law με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Ξιφασκία) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share