Μαξιλαριού caroms

Rate me now!
2.10

 
Μαξιλαριού caroms Image:
Μαξιλαριού caroms
 
 

Μαξιλαριού caroms

Μαξιλαριού caroms , 1-μαξιλάρι, 1-μαξιλάρι μπιλιάρδο, 1 μαξιλάρι, 1 μαξιλάρι μπιλιάρδο, Μαξιλαριού καραμπίνα, Einband, Έμμεση παιχνίδι, Ένα μαξιλάρι -, Ένα μαξιλάρι-μπιλιάρδο, Ένα μαξιλάρι, Ένα μαξιλάρι μπιλιάρδο, Η έμμεση παιχνίδι, Una Μπάντα
Μαξιλαριού caroms (ή μαξιλάρι καραμπίνα μπιλιάρδο) ονομάζεται μερικές φορές από την αρχική του ονομασία, η έμμεση παιχνίδι, είναι μια καραμπίνα μπιλιάρδο πειθαρχία γενικά παίζονται σε ένα πανί-καλύπτονται, 5 × 10 πόδι πόδι, pocketless πίνακα με δύο μπάλες cue και ένα τρίτο κόκκινο-χρωματιστό μπάλα. Το παιχνίδι είναι μερικές φορές λανθασμένα αναφέρεται ως ένα μαξιλάρι ή ένα μαξιλάρι μπιλιάρδου, η οποία είναι η άμεση μετάφραση του ονόματός του στα αγγλικά από διάφορες άλλες γλώσσες, όπως τα ισπανικά και τα γερμανικά. Μαξιλαριού caroms είναι συγκρίσιμα με 1820s Βρετανία και είναι απόγονος της Doublet παιχνίδι χρονολογείται τουλάχιστον στο 1807, η οποία απαιτείται ως μοναδικό σκοπό μπάλα να παίρνει κλίση από ένα "μαξιλάρι", πριν pocketed ή, όπως ήταν το 1833 αναφέρεται: "... δεν βαθμολογείται με κίνδυνο εάν δεν έχει γίνει από αντήχηση. "Το όνομα του παιχνιδιού προέρχεται από την προϋπάρχουσα πυροβόλησε.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Καραμπίνα μπιλιάρδο.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Pato 2.Σφαιροβολία 3.Telemark σκι 4.Curling
5.Systema 6.Αρση Βαρών 7.Surfboat 8.Footvolley
1.pato, 2.σφαιροβολία, 3.telemark-σκι, 4.curling, 5.systema, 6.αρση-βαρών, 7.surfboat, 8.footvolley

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Thomas με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Μαξιλαριού caroms) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share