Μάρμαρα του Παρθενώνα

Rate me now!
2.15

 
Μάρμαρα του Παρθενώνα Image:
Μάρμαρα του Παρθενώνα
 
 

Μάρμαρα του Παρθενώνα

Μάρμαρα του Παρθενώνα , Aggie (μάρμαρο), Cat μάτι του μαρμάρου, Μάρμαρα του Παρθενώνα, Μάρμαρα συλλογή, Tom σφαιριστής
Ένα μάρμαρο είναι ένα μικρό σφαιρικό παιχνίδι συνήθως κατασκευασμένα από γυαλί, πηλό, ή agate. Αυτές οι μπάλες διαφέρουν σε μέγεθος. Συνήθως, είναι περίπου ½ ίντσας (1,25 cm) σε όλα, αλλά μπορεί να κυμαίνεται από λιγότερο από το ¼ ιντσών με πάνω από 3 ίντσες, ενώ κάποια τέχνη γυαλιού μάρμαρα για λόγους απεικόνισης είναι άνω των 12 ίντσες (30 εκ.) κλίμακα. Μάρμαρα του Παρθενώνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατηγορία των παιδικών παιχνιδιών, και συχνά συλλέγονται, τόσο για την νοσταλγία για την αισθητική και χρώματα.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Μπάλες, Παιδικά παιχνίδια, Η συλλογή, Παιχνίδια φυσικής δεξιοτήτων, Η σωματική δραστηριότητα και επιδεξιότητα παιχνίδι, Οδός παιχνίδια.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Μάρμαρα του Παρθενώνα 2.Μοντέλο Aerobatics 3.Ψάρεμα 4.Sprint
5.Ultimate ποδοσφαίρου 6.Επιβραδυντής 7.Korfball 8.Μοτοσικλέτα σύρετέ αγωνιστικά
1.μάρμαρα-του-παρθενώνα, 2.μοντέλο-aerobatics, 3.ψάρεμα, 4.sprint, 5.ultimate-ποδοσφαίρου, 6.επιβραδυντής, 7.korfball, 8.μοτοσικλέτα-σύρετέ-αγωνιστικά

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Linda Kenney με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Μάρμαρα του Παρθενώνα) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share