Λακρός

Rate me now!
4.55

 
Λακρός Image:
Λακρός
 
 

Λακρός

Λακρός , Baggataway, Baggatiway, Πεδίο λακρός, Ινδοί δημιουργήθηκε λακρός, Lacross, Λακρός (αθλητισμός), Λακρός παίκτη, Λακρός παίκτες, La Σταυρού, Εξωτερική λακρός
Λακρός είναι σε πλήρη επαφή ομαδικό άθλημα που παίζουν με τη χρήση από καουτσούκ, μπάλα και ο χειρισμός μεγάλων ρακέτα ονομάζεται Crosse λακρός ή stick. Ο επικεφαλής της Crosse έχει μια χαλαρή καθαρό strung σε αυτό που επιτρέπει στον παίκτη να κατέχει τη λακρός μπάλα. Offensively το αντικείμενο του παιχνιδιού είναι η χρήση των λακρός ραβδί για την αλιεία, μεταφορά, και να περάσει τη μπάλα σε μια προσπάθεια να φιλοξενούμενων τελικά hurling από την μπάλα σε έναν αντίπαλο του στόχου. Αμυντικά ο στόχος είναι να διατηρηθεί η ομάδα από την αντίδικο σκορ και να αφαιρώ τους την μπάλα μέσα από τη χρήση του ελέγχου ραβδί και το σώμα επαφή. Υπάρχουν τρεις διαφορετικές εκδόσεις του αθλήματος: λακρός ανδρών, γυναικών λακρός, και στη θέση λακρός.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Ball games, Πρώτη Εθνών πολιτισμού, Native αμερικανική κουλτούρα, Αθλητισμός κανόνες και κανονισμούς, Ομαδικά αθλήματα.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.One Day International 2.Skittles (αθλητισμός) 3.Card Games 4.Ντόμινο
5.Freestyle σκι 6.σακοδρομία 7.Flying τραπέζιο 8.Cross Country
1.one-day-international, 2.skittles-(αθλητισμός), 3.card-games, 4.ντόμινο, 5.freestyle-σκι, 6.σακοδρομία, 7.flying-τραπέζιο, 8.cross-country

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Curt Gibbs με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Λακρός) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share