Κωπηλασία (αθλητισμός)

Rate me now!
2.30

 
Κωπηλασία (αθλητισμός) Image:
Κωπηλασία (αθλητισμός)
 
 

Κωπηλασία (αθλητισμός)

Κωπηλασία (αθλητισμός) , Ανταγωνιστική κωπηλασία, Πλήρωμα (αθλητισμός), Επικαιρότητα κωπηλασία, Σπιρούνι, Κωπηλασία (αθλητικά), Αθλητισμός κωπηλασία
Κωπηλασία είναι ένα άθλημα στο οποίο οι αθλητές αγώνα ενάντια σε κάθε άλλη ποταμού, λίμνες ή στον ωκεανό, ανάλογα με τον τύπο του αγώνα και την πειθαρχία. Τα σκάφη κινούνται από τις δυνάμεις για το κουπί λεπίδες που ωθούνται από το νερό. Ο αθλητισμός μπορεί να είναι και αναψυχής, με έμφαση στην εκμάθηση των τεχνικών που απαιτούνται, και την ανταγωνιστική όπου η συνολική ικανότητα παίζει μεγάλο ρόλο. Είναι επίσης ένα από τα παλαιότερα Ολυμπιακά αθλήματα.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Ιστορία της κωπηλασίας, Ολυμπιακά αθλήματα, Κωπηλασία, Κωπηλασία αγώνες, Θαλάσσια σπορ.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Σκάκι 2.Bowling 3.Κρυφτό 4.Baton Twirling
5.Hang αιωροπταιρισμός 6.Windsurfing 7.Καραμπίνα μπιλιάρδο 8.Πεδίο τοξοβολία
1.σκάκι, 2.bowling, 3.κρυφτό, 4.baton-twirling, 5.hang-αιωροπταιρισμός, 6.windsurfing, 7.καραμπίνα-μπιλιάρδο, 8.πεδίο-τοξοβολία

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο CamelCrusher1978 με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Κωπηλασία (αθλητισμός)) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share