Εσωτερική ποδόσφαιρο

Rate me now!
2.30

 
Εσωτερική ποδόσφαιρο Image:
Εσωτερική ποδόσφαιρο
 
 

Εσωτερική ποδόσφαιρο

Εσωτερική ποδόσφαιρο , Arena ποδόσφαιρο
Εσωτερική Εσωτερική ποδόσφαιρο ή το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που προέρχεται από το ποδόσφαιρο (soccer), προσαρμοσμένο για παίζουν σε κλειστό χώρο, όπως η τύρφη, καλύπτονται ή αρένα χόκεϊ παγοδρόμιο. Εσωτερική ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα κοινή κάπως στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά και με τα δύο ερασιτεχνικές και επαγγελματικές ενώσεις που ασχολούνται με το σχέδιο. Εσωτερική Ποδόσφαιρο παίζει επίσης εκτός από τις δύο αυτές χώρες, αν και οι περισσότεροι παίζουν σε εσωτερικούς χώρους εκτός της Βορείου Αμερικής περιλαμβάνει τη FIFA-τιμωρείται παιχνίδι futsal. Πρόσφατα εσωτερικούς ποδόσφαιρο έχει γίνει ένα δημοφιλές άθλημα στο Μεξικό, που περιλαμβάνεται ως μέρος του Universiada και την CONADEIP, που ταιριάζουν Πανεπιστήμιο σχολικές ομάδες από όλο το Μεξικό. Στο Μεξικό, για το σπίτι ποδόσφαιρο πεδία είναι κοινώς χτισμένο σε εξωτερικούς χώρους, και το άθλημα που είναι γνωστό ως Fútbol rápido ( "γρήγορο ποδόσφαιρο»). Στη Βραζιλία θα ονομάζεται "Futebol Κοινωνία" ή "Showbol".
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο) παραλλαγές, Εσωτερική ποδόσφαιρο (soccer), Εσωτερική αθλητικών.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Σκάκι 2.Bowling 3.Κρυφτό 4.Baton Twirling
5.Πάγος yachting 6.Αυστραλιανό ποδόσφαιρο 7.Καραμπίνα μπιλιάρδο 8.Πεδίο τοξοβολία
1.σκάκι, 2.bowling, 3.κρυφτό, 4.baton-twirling, 5.πάγος-yachting, 6.αυστραλιανό-ποδόσφαιρο, 7.καραμπίνα-μπιλιάρδο, 8.πεδίο-τοξοβολία

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Shane Pope με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Εσωτερική ποδόσφαιρο) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share