Επιβραδυντής ιππασίας

Rate me now!
2.85

 
Επιβραδυντής ιππασίας Image:
Επιβραδυντής ιππασίας
 
 

Επιβραδυντής ιππασίας

Επιβραδυντής ιππασίας , Επιβραδυντής άλογο
Επιβραδυντής ιππασία είναι ένα άθλημα ιππασίας βασίζεται σε ελεγχόμενες αγώνες μεγάλων αποστάσεων. Είναι ένας από τους διεθνείς αγώνες που αναγνωρίζονται από την FEI. Υπάρχουν αντοχής rides παγκοσμίως. Υπάρχουν δύο βασικά είδη της σε μεγάλες αποστάσεις για ιππασία, ανταγωνιστική trail ιππασίας και αντοχή rides. Σε μια βόλτα Επιβραδυντής, αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, το άλογο που κερδίζουν είναι η πρώτη που διασχίζουν τη γραμμή τελειώσει ενώ διακοπή περιοδικά για να περάσει ένα κτηνιατρικό έλεγχο των ζώων θεωρεί ότι η καλή υγεία τους και "κατάλληλα για να συνεχίσει." Στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι περισσότερες αντοχής βόλτες είναι είτε 50 ή 100 μίλια μακριά, αν και μικρότερη είναι οργανωμένες διαδρομές για αρχάριους και λίγα πλέον, συνήθως πολλών ημερών, υπάρχουν rides. Στις ΗΠΑ, η αμερικανική Επιβραδυντής Ride Διάσκεψη κυρώσεις αντοχής rides. Κερδίζοντας αναβάτες ολοκληρώσουν 100 μιλίων βόλτες σε 10-12 ώρες.
.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Red Rover 2.Βόλεϊ 3.Ξιφασκία 4.Trick shot ανταγωνισμού
5.Tetherball 6.Jacquet 7.Πινγκ πονγκ (Πινγκ Πονγκ) 8.Footbag
1.red-rover, 2.βόλεϊ, 3.ξιφασκία, 4.trick-shot-ανταγωνισμού, 5.tetherball, 6.jacquet, 7.πινγκ-πονγκ-(πινγκ-πονγκ), 8.footbag

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Daniel Johnson με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Επιβραδυντής ιππασίας) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share