Επιβραδυντής αγωνιστικά

Rate me now!
2.20

 
Επιβραδυντής αγωνιστικά Image:
Επιβραδυντής αγωνιστικά
 
 

Επιβραδυντής αγωνιστικά

Επιβραδυντής αγωνιστικά , Επιβραδυντής αγώνες, Επιβραδυντής αγωνιστικά
Επιβραδυντής αγώνων είναι μια μορφή των αγώνων και το οποίο αποσκοπεί στο να δοκιμαστεί η αντοχή του υλικού και την αντοχή των συμμετεχόντων. Ομάδες πολλαπλών οδηγών προσπάθεια για να καλύψει μια μεγάλη απόσταση, σε μία μόνο περίπτωση, με τους συμμετέχοντες δίνεται μια ρήξη με τη δυνατότητα να αλλάζει κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επιβραδυντής αγώνες μπορεί να λειτουργεί είτε για να καλύψει απόσταση σε μια σειρά γύρων, το συντομότερο δυνατό, ή να καλύψει τη μεγαλύτερη απόσταση του δυνατού, πάνω από ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Auto αγωνιστικά από τον τύπο, Αγώνας μοτοσικλετών, Αθλητισμός αγωνιστικών αυτοκινήτων, Περιοδεύουσες αγωνιστικών αυτοκινήτων.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Ποδόσφαιρο (ποδόσφαιρο) 2.Taekwondo 3.Αθλητισμός αγωνιστικών αυτοκινήτων 4.Δείτε Jumping
5.Powerlifting 6.Quad τέσσερις 7.Roller Derby 8.Skibob
1.ποδόσφαιρο-(ποδόσφαιρο), 2.taekwondo, 3.αθλητισμός-αγωνιστικών-αυτοκινήτων, 4.δείτε-jumping, 5.powerlifting, 6.quad-τέσσερις, 7.roller-derby, 8.skibob

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Najwa A. Marafie με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Επιβραδυντής αγωνιστικά) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share