Ενιαία κωπή

Rate me now!
3.85

 
Ενιαία κωπή Image:
Ενιαία κωπή
 
 

Ενιαία κωπή

Ενιαία κωπή
Μια ενιαία κωπή είναι μια βάρκα κωπηλασίας σχεδιασμένα για ένα και μόνο πρόσωπο, το οποίο εξασφαλίζει την προώθηση του σκάφους με δύο κουπιά, ένα σε κάθε χέρι. Ο όρος «ενιαία κωπή" συνήθως αναφέρεται σε ανταγωνιστικό άθλημα της κωπηλασίας: α σκίφ έχει παρόμοια διάρθρωση, αλλά γενικά είναι ευρύτερη και πιο αργά, και πιο κατάλληλη για την rougher νερό ή μεταφέρουν φορτίο. Η ενιαία κωπή είναι μία από τις κατηγορίες που αναγνωρίζεται από τη Διεθνή Ομοσπονδία Κωπηλασίας και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, οι οποίοι καθορίζουν το ελάχιστο βάρος 14kg το σκάφος όπως: η μέση διάρκεια είναι περίπου 8.2m (27ft). Πρόκειται για την 2η κατηγορία των βραδύτερων αγωνιστικά βάρκα, και οι ανταγωνιστές είναι αναγνωρισμένη από άλλους ως rowers από τις αυστηρότερες, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά: ενιαία sculling είναι γνωστά και ως «βασιλιάς της κατηγορίας». σχετικά με την επίδραση των μετακινήσεών τους για την ισορροπία και την ταχύτητα. Ενιαία sculling φορά δοκιμές και αγώνες είναι μερικές φορές χρησιμοποιείται για τη μέτρηση των ατόμων κωπηλασία δυνατότητα επιλογής σε μεγαλύτερα σκάφη, δεδομένου ότι κάθε σπιρούνι την ικανότητα μπορεί να μετρηθεί άμεσα και δεν υπάρχει συνεισφορά από άλλα μέλη του πληρώματος. Ωστόσο sculling ικανότητα και σαρώσεως-κωπή κωπηλασία ικανότητα δεν είναι το ίδιο. Ισχυρή και καταφέρει σαρώσεως κωπή rowers-μπορεί να μην είναι σε θέση να αποδείξουν την ικανότητά τους σε ένα και μόνο όταν κωπή ισορροπία και τεχνική είναι πιο κρίσιμη.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Ιστορία της κωπηλασίας, Κωπηλασία.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Πάλη 2.Bodyboarding 3.Κωπηλασία με κανό 4.Pigeon αθλητισμό
5.Το μισό μαραθώνιο 6.Rounders 7.Με εμπόδια 8.Slalom
1.πάλη, 2.bodyboarding, 3.κωπηλασία-με-κανό, 4.pigeon-αθλητισμό, 5.το-μισό-μαραθώνιο, 6.rounders, 7.με-εμπόδια, 8.slalom

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Emma με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Ενιαία κωπή) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share