Δυτική Pleasure

Rate me now!
2.50

 
Δυτική Pleasure Image:
Δυτική Pleasure
 
 

Δυτική Pleasure

Δυτική Pleasure
Δυτική Pleasure είναι μια δυτικού τύπου ανταγωνισμό στο άλογο δείχνει ότι παρουσιάζει τα ήθη και την καταλληλότητα των αλόγων για την κατάλληλη CADENCE βάδισμα και την ταχύτητα, μαζί με την κατάλληλη διάθεση. Τα περισσότερα άλογα φως φυλών στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά μπορεί να ανταγωνίζονται στη Δυτική ευχαρίστηση τις κατηγορίες, είτε σε ανοικτό διαγωνισμό ή σε δείχνει περιορίζεται σε μία μόνο φυλή. Ωστόσο, τη διάπλαση και την ιδιοσυγκρασία άλογο διαδραματίσει ένα ρόλο σε αυτή την περίπτωση, τα ζώα και, συνεπώς, ότι είναι η ηρεμία, η ησυχία, έχουν συλλεχθεί, μαλακό gaits και το ισχυρό muscling απαιτείται για τη βιωσιμότητα αργή, ελεγχόμενη κυκλοφορία θα είναι η πιο ανταγωνιστική.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Δυτικού τύπου ιππασίας.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Αλεξίπτωτο 2.Horseshoes 3.Fives 4.Palla
5.Αναμασούν 6.Ιππασίας αψίδωμα 7.Limited εξαγορές κρίκετ 8.Legends αγωνιστικών αυτοκινήτων
1.αλεξίπτωτο, 2.horseshoes, 3.fives, 4.palla, 5.αναμασούν, 6.ιππασίας-αψίδωμα, 7.limited-εξαγορές-κρίκετ, 8.legends-αγωνιστικών-αυτοκινήτων

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Edwin Lee με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Δυτική Pleasure) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share