Δείτε Jumping

Rate me now!
3.65

 
Δείτε Jumping Image:
Δείτε Jumping
 
 

Δείτε Jumping

Δείτε Jumping , Horse jumping, Παρουσίαση-jumping, Showjumper, Showjumping, Δείτε jumper
Δείτε άλματα, γνωστό και ως "γήπεδο άλματα" ή "γέφυρες βραχυκύκλωσης," είναι μέλος της οικογένειας της αγγλικής ιππικούς αγώνες ιππασίας που περιλαμβάνει επίσης Άσκηση, Eventing, οι κυνηγοί και equitation. Jumping κατηγορίες είναι κοινώς δει στο άλογο δείχνει σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων. Μερικές φορές δείχνει περιορίζονται αποκλειστικά σε γέφυρες βραχυκύκλωσης, ενίοτε jumper κλάσεις προσφέρονται σε συνδυασμό με άλλα γεγονότα αγγλικού τύπου, και μερικές φορές δείχνουν άλματα, αλλά είναι μία κατανομή των πολύ μεγάλων, όλων των αγώνων της φυλής-που περιλαμβάνουν ένα πολύ ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων. Jumping κατηγορίες μπορεί να ρυθμίζεται από τις διάφορες εθνικές άλογο δείτε την επιβολή κυρώσεων σε οργανώσεις, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες Ομοσπονδία Ιππασίας στις ΗΠΑ. Ωστόσο, οι διεθνείς αγώνες διέπονται από τους κανόνες της Διεθνούς Ιππικής Ομοσπονδίας (FEI).
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Equestrianism, Ολυμπιακά αθλήματα.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Οδική ποδήλατο αγωνιστικά 2.Motocross 3.Reversi (Othello) 4.Σημαία του ποδοσφαίρου
5.Pencak Silat 6.Systema 7.Haidong Gumdo 8.Supercross
1.οδική-ποδήλατο-αγωνιστικά, 2.motocross, 3.reversi-(othello), 4.σημαία-του-ποδοσφαίρου, 5.pencak-silat, 6.systema, 7.haidong-gumdo, 8.supercross

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Bob Turner με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Δείτε Jumping) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share