Δέκα-pin bowling

Rate me now!
2.45

 
Δέκα-pin bowling Image:
Δέκα-pin bowling
 
 

Δέκα-pin bowling

Δέκα-pin bowling , 10-Pin Bowling, 10 pin bowling, Τέλεια σειρά, Δέκα-pin, Tenpin, Τσούνια, Tenpin μπόουλινγκ, Δέκα pin, Ten Pin Bowling
Δέκα-pin bowling είναι ένα ανταγωνιστικό άθλημα στο οποίο ένας παίκτης (ο "σφαιριστής") κυλίνδρους μία μπάλα μπόουλινγκ ένα ξύλινο ή συνθετικές λωρίδα με το στόχο της βαθμολόγησης από τα σημεία κατεδάφιση καθώς πολλές καρφίτσες δυνατό. Το 41,5 ίντσες ευρύ, 60 ποδών λωρίδα συνορεύει κατά το μήκος του από το "υδρορροές"-ημικυκλικά κανάλια έχουν σχεδιαστεί για τη συλλογή πλανόδιος μπάλες που δημιουργούν επίσης ένα εμπόδιο για να προχωρήσει bowlers, διότι μια ευθεία μπάλα δεν μπορεί να ελαθεί στις κανονισμού λωρίδα στη γωνία με συνέπεια να απαιτούνται δέκα καρφίτσες για απεργία. περισσότερα επιδέξιου bowlers θα ζαριά ένα πιο δύσκολο να έλεγχο γάντζο για να ξεπεραστεί αυτή η μπάλα. Υπάρχει ένα φάουλ γραμμή στο τέλος της διαδρομής προς το πλησιέστερο σφαιριστής: εάν οποιοδήποτε μέρος του σώματος της σφαιριστής αγγίζει τη λωρίδα πλευρά της εν λόγω γραμμής από την μπάλα έχει παραδοθεί, είναι ονομάζεται φάουλ και δεν καρφίτσες χτύπησε πάνω από το εν λόγω παράδοση βαθμολογούνται. Πίσω από τη γραμμή του φάουλ μια "προσέγγιση" περίπου 15 πόδια διάστημα χρησιμοποιείται για να κερδίσουν την ταχύτητα και την ώθηση για την μπάλα, πριν από την παράδοση αυτή. 60 πόδια από το φάουλ γραμμή, όπου η λωρίδα που τερματίζει, είναι συνδεδεμένοι σε περίπου 24 ιντσών, 41,5-ιντσών ευρεία επιφάνεια διαρκή αντίκτυπο και ανθεκτικό υλικό που ονομάζεται "pin καταστρώματος» όπου κάθε rack των ακίδων που είναι.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Τα άρθρα με τα σημεία που χρειάζονται επέκταση, Bowling, Ακρίβεια αθλητικών.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Κωπηλασία με κανό 2.Pigeon αθλητισμό 3.Μία τσέπη - 4.Χάντμπολ
5.Skimboarding 6.Διασταυρούμενη χώρα συλλαλητήριο 7.Krav Maga 8.Τζούντο
1.κωπηλασία-με-κανό, 2.pigeon-αθλητισμό, 3.μία-τσέπη--, 4.χάντμπολ, 5.skimboarding, 6.διασταυρούμενη-χώρα-συλλαλητήριο, 7.krav-maga, 8.τζούντο

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Adrian Clark με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Δέκα-pin bowling) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share