Βελάκια (αθλητισμού)

Rate me now!
2.25

 
Βελάκια (αθλητισμού) Image:
Βελάκια (αθλητισμού)
 
 

Βελάκια (αθλητισμού)

Βελάκια (αθλητισμού) , Dartboard, Βελάκια (αθλητισμού), Dart σκάφους
Βελάκια αναφέρεται σε μια ποικιλία των παιχνιδιών που σχετίζονται, με τον οποίο βελάκια τα οποία απορρίπτονται σε ένα κυκλικό στόχο, κρεμασμένα στον τοίχο. Αν και διάφορα διοικητικά συμβούλια και τα παιχνίδια έχουν χρησιμοποιηθεί κατά το παρελθόν, ο όρος «βέλη" συνήθως αναφέρεται πλέον σε ένα τυποποιημένο παιχνίδι που αφορούν ένα συγκεκριμένο σχεδιασμό του σκάφους και σύνολο κανόνων. Εκτός από το επαγγελματικό ανταγωνιστική δραστηριότητα, βελάκια είναι ένα παραδοσιακό παιχνίδι pub, που έπαιξε στο Ηνωμένο Βασίλειο (η πρώτη χώρα που αναγνωρίσει επίσημα βελάκια ως αθλητισμός), σε όλη την Κοινοπολιτεία, την Ολλανδία, τις σκανδιναβικές χώρες, τις Νήσους Φερόε, Ηνωμένες Πολιτείες και αλλού.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Παιχνίδια, Σπορ.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Jumping 2.Οδική ποδήλατο αγωνιστικά 3.Parkour 4.Βόλεϊ
5.Χάμστερ αγωνιστικά 6.Straight πισίνα 7.Banger αγωνιστικά 8.Jacquet
1.jumping, 2.οδική-ποδήλατο-αγωνιστικά, 3.parkour, 4.βόλεϊ, 5.χάμστερ-αγωνιστικά, 6.straight-πισίνα, 7.banger-αγωνιστικά, 8.jacquet

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Ville Miettinen με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Βελάκια (αθλητισμού)) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share