Αρση Βαρών

Rate me now!
3.20

 
Αρση Βαρών Image:
Αρση Βαρών
 
 

Αρση Βαρών

Αρση Βαρών , Άρση βαρών, Βάρος άρση, Weightlifter, Ασκήσεις Βαρών, Βαρών γάντια, Βάρος κλέφτης, Βάρος ανύψωσης
Βαρών, που ονομάζεται επίσης και Ολυμπιακή άρσης βαρών ή Ολυμπιακούς στυλ της άρσης βαρών, είναι ένα άθλημα στο οποίο οι συμμετέχοντες προσπάθεια με μέγιστο βάρος μιας ενιαίας ανελκυστήρα barbell φορτωμένο με πλάκες βάρους. Οι δύο ανελκυστήρες ανταγωνίστηκαν σήμερα είναι η καθαρή και μαλάκας και την αρπαγή. Η σύνθετη λέξη "άρσης βαρών" χρησιμοποιείται συχνά εσφαλμένα για να αναφερθώ σε βάρος της κατάρτισης. Καθαριότητα Τύπο και ήταν μια άλλη τεχνική της άρσης βαρών, διακόπτεται λόγω των δυσκολιών που κρίνει κατάλληλη μορφή. Σε σύγκριση με τις δοκιμές που powerlifting όριο αντοχής, της άρσης βαρών δοκιμές βαλλιστικών όρια (εκρηκτική δύναμη) με μικρότερα βάρη αυτών των ανελκυστήρων πρέπει να εκτελούνται ταχύτερα και με μεγαλύτερη κινητικότητα, λόγω των σε μεγαλύτερο εύρος της κίνησης κατά τη διάρκεια των ανελκυστήρων. Αν και υπάρχουν σχετικά λίγα ανταγωνιστική Ολυμπιακή ανυψωτήρες, οι ανελκυστήρες και τα συστατικά τους που συνήθως χρησιμοποιούνται από αθλητές για την κατάρτιση των ελίτ για την εκρηκτική δύναμη και λειτουργική.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Ατομικά αθλήματα, Ολυμπιακά αθλήματα.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Trick shot ανταγωνισμού 2.Ρυμουλκά-o-πολέμου 3.Δάπεδο 4.Αμφισβήτηση
5.Fox κυνήγι 6.Cluster ballooning 7.Wheelchair ράγκμπι 8.Ανθρωπάριο αγωνιστικών αυτοκινήτων
1.trick-shot-ανταγωνισμού, 2.ρυμουλκά-o-πολέμου, 3.δάπεδο, 4.αμφισβήτηση, 5.fox-κυνήγι, 6.cluster-ballooning, 7.wheelchair-ράγκμπι, 8.ανθρωπάριο-αγωνιστικών-αυτοκινήτων

  Image-opedia cloud




Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Kyle Flood με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Αρση Βαρών) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us





Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:



Bookmark and Share