Αναρρίχηση

Rate me now!
2.30

 
Αναρρίχηση Image:
Αναρρίχηση
 
 

Αναρρίχηση

Αναρρίχηση , Σταματώ σταθμό, Αναρρίχηση σύστημα, Leader (αναρρίχηση), Rock-αναρρίχηση, Rockclimber, Rockclimbers, Rockclimbing, Ροκ ανόδου, Rock ορειβάτης, Ροκ ορειβάτες, Δεύτερη (αναρρίχηση)
με στόχο την επίτευξη της συνόδου κορυφής του σχηματισμού ή το τελικό σημείο μιας προ-ορίζονται διαδρομή. Αναρρίχηση είναι παρόμοια με την αποκρυπτογράφηση (άλλη δραστηριότητα η οποία συνεπάγεται την κλιμάκωση των λόφων και παρόμοιες συνθέσεις), αλλά την αναρρίχηση είναι γενικά διαφοροποιείται ανάλογα με την ανάγκη για τη χρήση του ορειβάτης χέρια του να κατέχει το δικό του βάρος και δεν παρέχουν μόνο την ισορροπία. Αναρρίχηση είναι σωματικά και διανοητικά απαιτητικό άθλημα, το οποίο συχνά δοκιμές ενός ορειβάτης της δύναμη, την αντοχή, την ευκινησία, ισορροπία και μαζί με την ψυχική ελέγχου. Μπορεί να είναι ένα επικίνδυνο άθλημα και καλή γνώση των τεχνικών αναρρίχησης και χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού αναρρίχησης είναι ζωτικής σημασίας για την ασφαλή ολοκλήρωση των διαδρομών. Η μεγάλη ποικιλία των πετρώματα σε όλο τον κόσμο έχει οδηγήσει σε χωριστές αναρρίχηση σε πολλά διαφορετικά στυλ και επιμέρους κλάδους που περιγράφονται παρακάτω.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Αναρρίχηση, Μετακίνηση.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Σφαιροβολία 2.Telemark σκι 3.Curling 4.Ρυμουλκά-o-πολέμου
5.Τάβλι 6.Surfboat 7.Τέσσερις-μπάλα 8.Camel αγωνιστικά
1.σφαιροβολία, 2.telemark-σκι, 3.curling, 4.ρυμουλκά-o-πολέμου, 5.τάβλι, 6.surfboat, 7.τέσσερις-μπάλα, 8.camel-αγωνιστικά

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Alex Indigo με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Αναρρίχηση) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share