Αλπικού σκι

Rate me now!
2.25

 
Αλπικού σκι Image:
Αλπικού σκι
 
 

Αλπικού σκι

Αλπικού σκι , Αλπικού σκι, Alpine χιονοδρόμου, Πίστα σκι
Αλπικού σκι (σκι ή κατωφέρεια) είναι μια δραστηριότητα αναψυχής και αθλητισμού συμμετοχή ολισθαίνοντα προβλέπεται χιόνι-λόφοι που καλύπτονται με μακρά σκι που επισυνάπτεται σε κάθε πόδι. Αλπικού σκι εξελιχθεί διασχίζοντας τη χώρα από το σκι όταν τελεφερίκ υποδομή αναπτύχθηκε σε ορεινά θέρετρα σκιέρ για να σύρει πίσω στην αρχή της πλαγιές, καθιστώντας έτσι δυνατή την κατ 'επανάληψη απολαύσετε σκι προβλέπεται απότομη, μεγάλες κλίσεις που θα ήταν διαφορετικά κουραστικό να ανεβαίνουν. Ο αθλητισμός είναι δημοφιλής, όπου ο συνδυασμός του χιονιού, ορεινές πλαγιές, καθώς και επαρκή τουριστική υποδομή μπορεί να αναπτυχθεί, συμπεριλαμβανομένων των περιοχών της Ευρώπης, τη Βόρεια Αμερική, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, τη Νότια Αμερική Andes, και Ανατολική Ασία.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Ολυμπιακά αθλήματα, Είδη σκι.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Μπιλιάρδο 2.Αγγλικά Pleasure 3.Σύντομο ιστορικό ταχύτητας παγοδρομία 4.Άλμα εις μήκος
5.Sprint αγωνιστικών αυτοκινήτων 6.Jai Alai - 7.Grand Prix μοτοσικλέτας αγωνιστικά 8.Λατινική Χορός
1.μπιλιάρδο, 2.αγγλικά-pleasure, 3.σύντομο-ιστορικό-ταχύτητας-παγοδρομία, 4.άλμα-εις-μήκος, 5.sprint-αγωνιστικών-αυτοκινήτων, 6.jai-alai--, 7.grand-prix-μοτοσικλέτας-αγωνιστικά, 8.λατινική-χορός

  Image-opedia cloud




Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Alpha με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Αλπικού σκι) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us





Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:



Bookmark and Share