Ακόντιο

Rate me now!
2.10

 
Ακόντιο Image:
Ακόντιο
 
 

Ακόντιο

Ακόντιο , Javelins, Ακόντιο (όπλο Πόλο), Ακόντιο (όπλο), Ρίχνουν ακόντιο, Ρίχνουν spears
Ένα ακόντιο είναι μια λόγχη φως κυρίως για τη χύτευση κυμαίνονταν ως όπλο. Το ακόντιο είναι σχεδόν πάντα ρίχνονται με το χέρι, σε αντίθεση με το βέλος και διχαλωτή σφενδόνη βλήματα που είναι στιγμιότυπο από ένα μηχανισμό. Ωστόσο, υπάρχουν συσκευές hurling να βοηθήσει την thrower στην επίτευξη μεγαλύτερης απόστασης. Η λέξη προέρχεται από το ακόντιο Μέση Αγγλικά και αυτό προέρχεται από την παλιά γαλλική javeline, ένα υποκοριστικό του javelot που σήμαινε λόγχη. Η λέξη javelot πιθανότατα προέρχεται από την κελτική γλώσσα.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Αρχαία Ελληνική στρατιωτικού εξοπλισμού, Αρχαίο Ρωμαϊκό λεγεωνάριος εξοπλισμού, Αρχαία όπλα, Javelins, Προσωπικά όπλα, Πόλο όπλα, Βλήματα όπλων, Βλήματα, Ρωμαϊκή spears, Ρίχνουν spears, Ρίχνουν τα όπλα.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Juggling 2.Sky diving 3.Ποδόσφαιρο 4.Σύγχρονος Χορός
5.Σχήμα παγοδρομία 6.Boccia 7.Dirt αυτοκινητόδρομος αγωνιστικά 8.Bowling Pin Σκοποβολή
1.juggling, 2.sky-diving, 3.ποδόσφαιρο, 4.σύγχρονος-χορός, 5.σχήμα-παγοδρομία, 6.boccia, 7.dirt-αυτοκινητόδρομος-αγωνιστικά, 8.bowling-pin-σκοποβολή

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο jagermo με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Ακόντιο) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share