Αιωρούμενη (Motorsport)

Rate me now!
2.10

 
Αιωρούμενη (Motorsport) Image:
Αιωρούμενη (Motorsport)
 
 

Αιωρούμενη (Motorsport)

Αιωρούμενη (Motorsport) , Dorifto, Doriftu, Αιωρούμενη (αυτοκινήτων), Αιωρούμενη (μηχανοκίνητου), Αιωρούμενη αυτοκίνητα, Drift Racing, Αγώνας παρασυρόμενων
Αιωρούμενη (ドリフト走行, dorifuto SOKO) αναφέρεται σε μια τεχνική και για την οδήγηση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην περίπτωση που ο οδηγός προθέσεως πέλματα τα πίσω λάστιχα με στροφές, διατηρώντας τον έλεγχο του οχήματος και μιας εξόδου υψηλής ταχύτητας. Ένα αυτοκίνητο ήταν να παρασύρεται όταν τα πίσω γωνία ολίσθησης είναι μεγαλύτερη από τη γωνία ολίσθησης μπροστά, και οι κατευθυντήριοι τροχοί έχουν σημειωθεί προς την αντίθετη κατεύθυνση από την σειρά (π.χ.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Auto αγωνιστικά από τον τύπο, Αιωρούμενη, Τεχνικές οδήγησης, Motorsport ορολογία, Racing αθλητικών, Αθλητισμός διαγωνισμών.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Ballooning 2.Φιάλη πισίνα 3.Vault 4.Trick shot ανταγωνισμού
5.Tetherball 6.Ποδηλασίας πολλαπλής 7.Τένις Polo 8.Fox κυνήγι
1.ballooning, 2.φιάλη-πισίνα, 3.vault, 4.trick-shot-ανταγωνισμού, 5.tetherball, 6.ποδηλασίας-πολλαπλής, 7.τένις-polo, 8.fox-κυνήγι

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Jonathan Shield με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Αιωρούμενη (Motorsport)) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share