Αθλητισμός αγωνιστικών αυτοκινήτων

Rate me now!
2.85

 
Αθλητισμός αγωνιστικών αυτοκινήτων Image:
Αθλητισμός αγωνιστικών αυτοκινήτων
 
 

Αθλητισμός αγωνιστικών αυτοκινήτων

Αθλητισμός αγωνιστικών αυτοκινήτων , Sports-Car Racing, Σπορ αυτοκίνητο φυλής, Αθλητισμός αγωνιστικών αυτοκινήτων
Σπορ αυτοκίνητο αγώνων είναι μια μορφή του κυκλώματος με αυτόματη αγωνιστικά αυτοκίνητα που έχουν δύο θέσεις και κλειστούς τροχούς. Μπορεί να είναι κατασκευασμένο επί τούτου ή αφορούν την οδική εξελίξει αθλητικών cars.A είδος των υβριδικών καθαρολογία μεταξύ των ανοικτών-wheelers και την εξοικείωση των τουριστικών αγωνιστικά αυτοκίνητα, αγωνιστικά αυτό είναι συχνά σχετίζονται με την ετήσια Le Mans 24 Ώρες αντοχής αγώνα. Πρώτη εκτέλεση το 1923, είναι ένα από τα παλαιότερα αυτοκίνητα αγώνες, συνεχίζει να υφίσταται. Άλλα κλασικά αλλά έκλεισε αθλητικών αγώνων αυτοκινήτου περιλαμβάνει την ιταλική κλασικά το Targa Florio (1906 - 1977) και Mille Miglia, και του Μεξικού Carrera Panamericana. Τα πιο πάνω κατηγορία σπορ αυτοκίνητο αγώνων τονίζουν την ανθεκτικότητα, την αξιοπιστία και τη στρατηγική για καθαρή ταχύτητα. Μακρύτερες αγώνες συνήθως συνεπάγεται πολύπλοκες pit στρατηγική και τακτική οδηγός αλλαγές - αγωνιστικά σπορ αυτοκίνητο θεωρείται περισσότερο ως ένα ομαδικό άθλημα από μια μεμονωμένη μονομαχίες του αθλητισμού και της ομάδας διαχειριστών όπως John Wyer, Τομ Walkinshaw, οδηγός στραμμένου constructor-Henri Pescarolo, Peter Sauber και Reinhold Joest έχουν γίνει σχεδόν ως διάσημη καθώς πολλοί από τους οδηγούς.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Auto αγωνιστικά από τον τύπο.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Σύγχρονος Χορός 2.Τραπέζιο 3.Κυλινδρικοί παγοδρομία 4.Killer (πισίνα)
5.Boardercross 6.Μαχαίρι ρίχνουν 7.Κακογράφω (και παραλλαγές) 8.Paintball
1.σύγχρονος-χορός, 2.τραπέζιο, 3.κυλινδρικοί-παγοδρομία, 4.killer-(πισίνα), 5.boardercross, 6.μαχαίρι-ρίχνουν, 7.κακογράφω-(και-παραλλαγές), 8.paintball

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο As U L!ke!i με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Αθλητισμός αγωνιστικών αυτοκινήτων) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share