Αγώνας περπάτημα

Rate me now!
2.20

 
Αγώνας περπάτημα Image:
Αγώνας περπάτημα
 
 

Αγώνας περπάτημα

Αγώνας περπάτημα , 10000 m walk, 10 χιλιόμετρα περίπατο, 20000 m walk, 20 χιλιόμετρο περπάτημα, 20 χιλιόμετρα περίπατο, 30.000 πόδια m, 3000 m περίπατο, 50000 m walk, 5000 m περίπατο, 50 χλμ. περπάτημα, 50 χιλιόμετρα περίπατο, Αγώνας-περπάτημα, Racewalk, Racewalker, Αγώνας πόδια, Αγώνας περιπατητής, Αγώνας περπάτημα, Run-walk, Run-περπάτημα, Speedwalking
Racewalking είναι μια μεγάλη απόσταση αθλητικό γεγονός. Αν και πρόκειται για ένα πόδι φυλής, είναι διαφορετικό από το ότι λειτουργεί ένα πόδι πρέπει φαίνεται να είναι σε επαφή με το έδαφος σε κάθε περίπτωση. Stride μήκος είναι μειωμένη, ώστε να επιτευχθούν ανταγωνιστικές ταχύτητες, racewalkers πρέπει να φθάνει CADENCE ποσοστά συγκρίσιμα με εκείνα που επιτυγχάνονται από την Ολυμπιακή 400-μετρητή επιλαχόντες και να κάνουν αυτό για ώρες σε μια στιγμή δεδομένου ότι η Ολυμπιακή αποστάσεις είναι 20 χιλιόμετρα και 50 χιλιόμετρα (31 μίλ ).
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Εκδηλώσεις στο στίβο (παρατρόχιο και τομέα), Ατομικά αθλήματα, Περπάτημα.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Μπολ 2.Motocross 3.Σφαιροβολία 4.Αγώνας περπάτημα
5.BASE jumping 6.Πατινέρ χόκεϊ 7.Αφρικανός μιγάς 8.Supersport αγωνιστικά
1.μπολ, 2.motocross, 3.σφαιροβολία, 4.αγώνας-περπάτημα, 5.base-jumping, 6.πατινέρ-χόκεϊ, 7.αφρικανός-μιγάς, 8.supersport-αγωνιστικά

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Mike G με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Αγώνας περπάτημα) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share