Έλκηθρο

Rate me now!
2.30

 
Έλκηθρο Image:
Έλκηθρο
 
 

Έλκηθρο

Έλκηθρο , Bobbsledding, Είδος τραχέως ελκήθρου, Bobsledder, Bobsledders, Bobsledding, Bobsleighing, Bob έλκηθρο
Έλκηθρο, ή είδος τραχέως ελκήθρου bobsledge είναι ένα χειμερινό αθλητισμό εφευρέθηκε από Άγγλοι στα τέλη του 1860 με τον οποίο οι ομάδες κάνουν χρονικά εκτείνεται κάτω στενό, συστροφή, τράπεζες, σε ένα παγωμένο κομμάτια βάρους-powered έλκηθρο. Τα διάφορα είδη sleds ήρθε αρκετά χρόνια πριν από την πρώτη κομμάτια χτίστηκαν στο St Moritz, όπου το αρχικό bobsleds προσαρμόστηκαν αναβαθμίζονται Luge / Skeleton sleds σχεδιαστεί από την adventurously πλούσιοι να μεταφέρουν επιβάτες. Και οι τρεις τύποι έχουν προσαρμοστεί από αγόρια παράδοση sleds και toboggans. Ανταγωνισμός φυσικά ακολούθησε, καθώς και στην προστασία της εργατικής τάξης και των πλουσίων επισκεπτών στους δρόμους και byways του St Moritz, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου Caspar Badrutt, ιδιοκτήτρια του ιστορικού ξενοδοχείου Krup και αργότερα το Palace Hotel, χτισμένο το πρώτο γνωστή ρυθμιστεί 'ένα δεύτερο στάδιο "κομμάτι circa 1870. Θα έχει φιλοξενήσει τα αθλήματα κατά τη διάρκεια δύο Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι ακόμα σε χρήση σήμερα.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Ανθρώπινα τα οχήματα με κινητήρες, Ολυμπιακά αθλήματα, Racing αθλητικών, Αγωνιστικά αυτοκίνητα, Ομαδικά αθλήματα, Χειμερινά σπορ.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Σφαιροβολία 2.Telemark σκι 3.Ιστιοπλοϊα 4.Ρυμουλκά-o-πολέμου
5.Τάβλι 6.Surfboat 7.Κατεδάφιση Derby 8.Camel αγωνιστικά
1.σφαιροβολία, 2.telemark-σκι, 3.ιστιοπλοϊα, 4.ρυμουλκά-o-πολέμου, 5.τάβλι, 6.surfboat, 7.κατεδάφιση-derby, 8.camel-αγωνιστικά

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Dave O με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Έλκηθρο) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share