Άσκηση

Rate me now!
4.50

 
Άσκηση Image:
Άσκηση
 
 

Άσκηση

Άσκηση , Αέρα πάνω από το έδαφος, Άσκηση αρένα, Άσκηση Δοκιμές, Dressuur, Άσκηση Ιππασίας
Άσκηση (προφέρεται φόρεμα-ahhzh / drɛsɑʒ /) είναι μια διαδρομή και τον προορισμό της ανταγωνιστικής άλογο κατάρτισης, με διαγωνισμούς που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα επίπεδα από ερασιτέχνες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Βασικός σκοπός είναι η ανάπτυξη, μέσω της σταδιακής τυποποιημένες μεθόδους εκπαίδευσης, ένα άλογο σε φυσικό αθλητική ικανότητα και την προθυμία του να εκτελέσει, μεγιστοποιώντας έτσι το δυναμικό του ως αλόγων ιππασίας. Κατά την κορυφή ενός Άσκηση άλογο της γυμναστικής ανάπτυξης, μπορεί να ανταποκριθεί σε μια ομαλά ειδίκευση του αναβάτη ελάχιστες ενισχύσεις από την εκτέλεση της ζήτησε κυκλοφορία ενώ θα παραμένει χαλαρή και εμφανίζονται αβίαστη. Άσκηση είναι μερικές φορές αναφέρεται ως "Horse Μπαλέτου". Παρά το γεγονός ότι η πειθαρχία έχει αρχαίες ρίζες, Άσκηση πρώτη φορά που αναγνωρίζεται ως ένα σημαντικό ιππασίας άσκηση στη Δύση κατά τη διάρκεια της Αναγέννησης. Η μεγάλη ευρωπαϊκή ιππασίας κυβερνήτες της περιόδου αυτής, αναπτύχθηκε μια σειριακή κατάρτιση συστήματος που έχει αλλάξει ελάχιστα από τότε και η κλασική Άσκηση εξακολουθεί να θεωρείται η βάση της σύγχρονης εκπαιδευμένο Άσκηση.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Horse κατάρτισης, Ολυμπιακά αθλήματα.

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Στατική τραπέζιο 2.Κωπηλασία 3.Air αγωνιστικά 4.Racquets
5.Xiangqi 6.Γρονθοκοπώ Horse 7.Thumb πάλη 8.Roller hockey
1.στατική-τραπέζιο, 2.κωπηλασία, 3.air-αγωνιστικά, 4.racquets, 5.xiangqi, 6.γρονθοκοπώ-horse, 7.thumb-πάλη, 8.roller-hockey

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Thowra_uk με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Άσκηση) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share