Άλμα εις ύψος

Rate me now!
2.15

 
Άλμα εις ύψος Image:
Άλμα εις ύψος
 
 

Άλμα εις ύψος

Άλμα εις ύψος , Highjump, Υψηλή jumper
Το άλμα εις ύψος είναι ένα αθλητικό γεγονός για το οποίο οι ανταγωνιστές πρέπει να πηδούν πάνω από μια οριζόντια μπάρα τοποθετείται σε ύψη μετρούνται χωρίς τη βοήθεια κάποιων συσκευών. Έχει προσβαλλομένης διότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες της αρχαίας Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια των αιώνων, δεδομένου ότι, οι ανταγωνιστές έχουν εισάγει όλο και περισσότερο αποτελεσματικές τεχνικές για να φτάσει στο σημερινό μορφή. Javier Sotomayor (Κούβα) είναι τόσο η εσωτερική και εξωτερική παγκόσμιο ρεκόρ κάτοχος στην περίπτωση αυτή με άλματα από 2,43 μέτρα και 2,45 μέτρα αντίστοιχα. Sotomayor του ρεκόρ, που το 1993, είναι η μεγαλύτερη στέκεται στην ιστορία της το άλμα εις ύψος των ανδρών. Stefka Kostadinova έκρινε το παγκόσμιο ρεκόρ γυναικών (2. 09m) από το 1987, η μεγαλύτερη-ρεκόρ που κατέχει στην εν λόγω εκδήλωση.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Εκδηλώσεις στο στίβο (παρατρόχιο και τομέα).

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Κολύμβηση 2.Περιστροφή 3.Βαρέλι Racing 4.FMX ή ποδοκίνητους motocross
5.Πυλός περιστέρι γυρίσματα 6.Δέκαθλο 7.Υποβρύχιες Ποδόσφαιρο 8.Εσωτερική σύντομο δρόμο
1.κολύμβηση, 2.περιστροφή, 3.βαρέλι-racing, 4.fmx-ή-ποδοκίνητους-motocross, 5.πυλός-περιστέρι-γυρίσματα, 6.δέκαθλο, 7.υποβρύχιες-ποδόσφαιρο, 8.εσωτερική-σύντομο-δρόμο

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο yanyin με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Άλμα εις ύψος) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share