Άλμα εις μήκος

Rate me now!
2.15

 
Άλμα εις μήκος Image:
Άλμα εις μήκος
 
 

Άλμα εις μήκος

Άλμα εις μήκος , Γενικοί άλμα, Long-jumper, Long-jumping, Longjump, Longjumper, Long jumper, Long jumping
Το άλμα εις μήκος είναι ένα αθλητικό γεγονός για τους αθλητές που συνδυάζει ταχύτητα, αντοχή, ευκινησία και σε μια προσπάθεια να άλμα σε ό, τι από το σημείο απογείωσης δυνατό. Οι ανταγωνιστές της Sprint ένα διάδρομο (συνήθως επικαλυμμένο με την ίδια επιφάνεια καουτσούκ ως λειτουργία κομμάτια, ψίχα ή καουτσούκ βουλκανισμένου καουτσούκ) και μετάβαση στο βαθμό που μπορεί φάουλ από πίσω από μια γραμμή σε μια τάφρο γεμάτη με λεπτοθρυμματισμένο, χαλίκι ή άμμο. Η απόσταση από ένα jumper ταξίδεψε συχνά αναφέρεται ως το "σήμα" επειδή είναι η απόσταση από το πλησιέστερο σήματος γίνεται στην άμμο από το φάουλ γραμμή. Αν ο ανταγωνιστής ξεκινάει το άλμα του με οποιοδήποτε μέρος του ποδιού παρελθόν το φάουλ γραμμή, η μετάβαση έχει κηρυχθεί παράνομη και δεν έχει καταγραφεί απόσταση. Στο επίπεδο της ελίτ, ένα στρώμα πλαστελίνες τοποθετείται αμέσως μετά το συμβούλιο για την ανίχνευση αυτού του περιστατικού.
Η εικόνα αυτή ανήκει στις ακόλουθες κατηγορίες: Εκδηλώσεις στο στίβο (παρατρόχιο και τομέα).

εξετάσει επίσης σε αυτά τα άλλα εξαιρετική εικόνες:
1.Skeleton 2.Ντόμινο 3.skittles 4.Καράτε
5.Μεγάλο παιχνίδι αλιεία 6.Μετατρόχιο αγωνιστικά 7.Αγγίξτε το ποδόσφαιρο 8.Horseshoes (πέταλο ρίχνουν)
1.skeleton, 2.ντόμινο, 3.skittles, 4.καράτε, 5.μεγάλο-παιχνίδι-αλιεία, 6.μετατρόχιο-αγωνιστικά, 7.αγγίξτε-το-ποδόσφαιρο, 8.horseshoes-(πέταλο-ρίχνουν)

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

Η κύρια εικόνα ανήκει στο Tambako The Jaguar με την παρούσα license. Η περιγραφή της εικόνας κείμενο μεταφράστηκε από wikipedia (Άλμα εις μήκος) και αδειοδοτηθεί από την GFDL.
Email Us

Αναζήτηση ιστοσελίδα μας:Bookmark and Share