Zui Quan

Rate me now!
2.25

 
Zui Quan Image:
Zui Quan
 
 

Zui Quan

Zui Quan , Drunk-fu, Drunken Boxing, Drunken Fist, Drunken Kung Fu, Drunken Style Kung Fu, Zhui Quan, Zuijiuquan, Zuiquan
Zui Quan er en traditionel kinesisk martial art koncept samt en klassificering af Wushu form. Det er en kategori af teknikker, former og kæmper filosofi, der synes at efterligne en drukkenbolt bevægelser. De stillinger er oprettet af fremdrift og vægten af kroppen, og efterligning er generelt gennem svimlende og visse former for fleksibilitet i bevægelser. Det anses for at være blandt de mere vanskelige wushu stilarter for at lære at der er behov for kraftige led og fingre. Zui Quan kaldes Zuijiuquan.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Kinesisk kampsport, Kinesiske ord og sætninger, Contemporary wushu, Kampsport vilkår.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Shoot boksning 2.Tarme 3.Pocket billard 4.Bocce
5.Varzesh-e Pahlavani 6.Racquetball 7.Boomerang Throw 8.Off-road racing
1.shoot-boksning, 2.tarme, 3.pocket-billard, 4.bocce, 5.varzesh-e-pahlavani, 6.racquetball, 7.boomerang-throw, 8.off-road-racing

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Marcello Semboli med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Zui Quan) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share