Volleyball

Rate me now!
3.65

 
Volleyball Image:
Volleyball
 
 

Volleyball

Volleyball , Domstolen (volleyball), History of volleyball, Indendørs volleyball, Lebro, Mintonette, V-ball, Volley-Ball, Volleyball domstol, Volleyball-afspiller, Volley ball, Vollyball
Volleyball er en olympisk hold sport, hvor to hold af 6 aktive spillere (5 normale spillere og en "Libero"), er adskilt af et net, der er normalt fire fødder. Hvert hold forsøger at score point mod hinanden ved grundstødning en bold på den anden team's domstol under organiserede regler. De komplette regler for volleyball er omfattende, og der point som følger: Hvis bolden rører jorden uden for rettens område, det team, der gjorde kontakt med det sidste mister point. Hvis bolden rører jorden på hold A's side af nettet, hold B tildeles et point, og omvendt. Bolden skal rammes over nettet for at få et punkt. Det hold, der vinder point tjener. Det første hold til at nå 25 point vinder sættet, og det første hold til at vinde tre sæt vinder kampen. Teams kan kontakte bolden kun tre gange, før bolden krydser netto, og følgende kontakter skal gøres af mange forskellige aktører. Bolden er normalt spilles med hænder eller arme, men spillere kan lovlig strejke eller push (korte kontakt) bolden med nogen del af kroppen.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Sports regler og forskrifter.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Roning 2.Red Rover 3.Flaske pool 4.Fægtning
5.Bensving 6.Tetherball 7.Drag Racing 8.Bordtennis
1.roning, 2.red-rover, 3.flaske-pool, 4.fægtning, 5.bensving, 6.tetherball, 7.drag-racing, 8.bordtennis

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Terren med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Volleyball) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share