Vægtløftning

Rate me now!
2.25

 
Vægtløftning Image:
Vægtløftning
 
 

Vægtløftning

Vægtløftning , Løfte vægte, Vægt-løft, Vægtløfter, Vægtløftning Øvelser, Vægtløftning handsker, Vægt lifter, Vægt løft
Vægtløftning, også kaldet olympiske Vægtløftning eller olympiske stil Vægtløftning er en sport, hvor deltagerne forsøge en totalvægt enkelt lift af en barbell læsset med vægt plader. De to elevatorer øjeblikket konkurrerede er rene og spjætte og snuppe. Det sammensatte ord "Vægtløftning" ofte bruges forkert at henvise til vægt uddannelse. Rense og presse var et andet Vægtløftning teknik, ophøre på grund af vanskeligheder med at dømme korrekt form. I sammenligning med powerlifting hvilke forsøg grænse styrke, Vægtløftning tests ballistiske grænser (eksplosive styrke) med mindre vægt sådan at elevatorerne skal udføres hurtigere og med større mobilitet på grund af et større udbud af drift i løbet af elevatorer. Selvom der er relativt få konkurrencedygtige Olympic lifters, elevatorerne og deres komponenter, som normalt bruges ved elite sportsfolk til at uddanne sig til eksplosive og funktionel styrke.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Individuelle sportsgrene, Olympiske sportsgrene.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Jazz Dance 2.Sprint 3.Taekwondo 4.Jord sejler
5.Open wheel racing 6.Mountain unicycling 7.Rock Klatring 8.Boule Lyonnaise
1.jazz-dance, 2.sprint, 3.taekwondo, 4.jord-sejler, 5.open-wheel-racing, 6.mountain-unicycling, 7.rock-klatring, 8.boule-lyonnaise

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Kyle Flood med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Vægtløftning) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share