Triatlon

Rate me now!
2.95

 
Triatlon Image:
Triatlon
 
 

Triatlon

Triatlon , Begynder Triathlon Training, Long Distance Triathlon, Olympic Distance Triathlon, Sprint Afstand Triathlon, Triathalon, Triathlete, Triathlons, Triathlon Distance, Triathlon uddannelse
En Triathlon er en udholdenhed sportsarrangement bestående af svømning, cykling og kører over forskellige afstande. Som et resultat, færdigheder i svømning, cykling, eller kører alene er ikke tilstrækkelig til at sikre en Triathlon atlet en konkurrencedygtig tid; uddannet Triathlon atleter har lært at race hver etape på en måde, der bevarer deres energi og udholdenhed for de efterfølgende etaper. I de fleste moderne triathlons, disse begivenheder er placeret back-to-back i umiddelbar rækkefølge og en konkurrent's officielle tid omfatter den tid, der medgår til "overgang" mellem de enkelte ben af race, herunder eventuelle nødvendige tid til at skifte tøj og sko.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Endurance sport, Individuelle sportsgrene, Multi-sport konkurrencer, Olympiske sportsgrene.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Mountain Bicycling 2.Skateboarding 3.Skihop 4.Snowboarding
5.Broomball 6.Sæbe sko 7.Silat 8.Snowkiting
1.mountain-bicycling, 2.skateboarding, 3.skihop, 4.snowboarding, 5.broomball, 6.sæbe-sko, 7.silat, 8.snowkiting

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Jimmy Harris med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Triatlon) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share