Træk båden racing

Rate me now!
2.50

 
Træk båden racing Image:
Træk båden racing
 
 

Træk båden racing

Træk båden racing
Som navnet antyder, skal du trække båden Racing er en form for træk på væddeløb, som finder sted på vand i stedet for jord. Som i træk på væddeløb, konkurrencer finde sted mellem to køretøjer over en straight kvartal sømile naturligvis, men i modsætning trække væddeløbskørsel på jord bådene begynder fra en kort rullende begyndelse snarere end en stående start. Mange klasser er til stede på race dag med Premier kategori trække båden racing bliver Top Fuel Hydroplane klasse som er en vand baseret svarer til Top Fuel Dragsters kan dække en fjerdedel sømile af vand i mindre end fem sekunder med en terminal hastighed omkring 250 km / h (400 km / t). Der er mange andre kategorier af trække bådene baseret på forskellige motor konfigurationer (marine og biler) og skrog design såsom Top Alkohol Flatbottoms. Den største begivenhed på trække båden kalender er IHBA World finaler, der finder sted på Firebird Raceway Phoenix, Arizona.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Drag Racing, Motorbåd racing.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Paragliding 2.Hestesko 3.Fives 4.Palla
5.Endurance Racing 6.Kunstneriske cykling 7.Limited fremførsler cricket 8.Mongolske wrestling
1.paragliding, 2.hestesko, 3.fives, 4.palla, 5.endurance-racing, 6.kunstneriske-cykling, 7.limited-fremførsler-cricket, 8.mongolske-wrestling

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Scott med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Træk båden racing) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share