Thaiboxing

Rate me now!
2.15

 
Thaiboxing Image:
Thaiboxing
 
 

Thaiboxing

Thaiboxing , Kunst af de otte lemmer, Mauy thailandske, Muai thailandske, Muay-thai, Muaythai, Muay Thai kickboxing, Muy Thai, Mu thailandske, Punch kombinationer, Thaiboxer, Thaiboxing, Thai Boxing, Thai Kickboxing, Thai kick boksning
Muay Thai (i Cambodja, Lethwei i Myanmar, Tomoi i Malaysia, og Muay Lao i Laos. Muay Thai har en lang historie i Thailand og er landets national sport. Traditionelle Muay Thai praktiseres i dag, afviger betydeligt fra den antikke kunst Muay Boran og anvendelser spark og slag i en ring med handsker der ligner dem, der anvendes i den vestlige del af boksning. Muay Thai er omtalt som "Kunsten af de otte Limbs", som hænder, Skanke af forfjerdinger, albuer og knæ er alle benyttes i vid udstrækning i denne art. En praktiserende læge i Muay Thai har således evnen til at udføre angreb ved hjælp af otte "kontaktpunkter," som modsætning til "to punkter" i den vestlige del af boksning og "fire punkter" (fists, fødder), der benyttes i primært sport-orienteret form for undtagelsestilstand kunst.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Kampsport, Thai kampsport, Thailandske ord og sætninger.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Frisen 2.Hund sport 3.Snorkeling 4.Sprint
5.Arena Football 6.Varmløbning 7.Mahjong 8.Mountainboarding
1.frisen, 2.hund-sport, 3.snorkeling, 4.sprint, 5.arena-football, 6.varmløbning, 7.mahjong, 8.mountainboarding

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Josh Gross med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Thaiboxing) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share