Single scull

Rate me now!
2.30

 
Single scull Image:
Single scull
 
 

Single scull

Single scull
En enkelt scull er en robåd designet til en enkelt person, som fremdriftsmiddel båden med to årer, en i hver hånd. Udtrykket »enkelt scull 'henviser sædvanligvis til sport af konkurrencedygtige roning: en skiff har et lignende layout, men generelt er større og langsommere, og mere egnet til rougher vand eller transporterer en belastning. Det indre scull er en af de klasser er anerkendt af Den Internationale Roning Føderation og de olympiske lege, som er fastsat den mindste vægt af båden som 14kg: den gennemsnitlige varighed er ca 8.2m (27ft). Det er den 2. langsomste kategori af racing båd, og konkurrenter er anerkendt af andre rowers som blandt de skrappeste, både fysisk og mentalt: single sculling undertiden kendt som "King's klasse«. om virkningen af deres bevægelser på balance og hastighed. Single sculling tid prøver og racer er nogle gange anvendes til at måle den enkeltes roning mulighed for udvælgelse til større både, da hver rower evne kan måles direkte, og der er ingen tilskud fra andre besætningsmedlemmer. Men sculling evne og fej-åre roning evnen ikke er de samme. Kraftfuld og fuldendt fej-åre rowers kan ikke være i stand til at vise deres evner i en enkelt scull hvor balance og teknik er mere kritiske.
Dette billede tilhører følgende kategorier: History of roning, Roning.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Othello (brætspil) 2.Cheerleading 3.Svømning 4.Sport glente
5.Touring bilspil 6.Riverboarding 7.Canyoning 8.Wing Chun
1.othello-(brætspil), 2.cheerleading, 3.svømning, 4.sport-glente, 5.touring-bilspil, 6.riverboarding, 7.canyoning, 8.wing-chun

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Emma med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Single scull) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share