Scuba Diving

Rate me now!
2.65

 
Scuba Diving Image:
Scuba Diving
 
 

Scuba Diving

Scuba Diving , Aqualunger, Aqualunging, Båd Dykning, Deep-sea dykning, Dybvandsdykning, Dykning aktiviteter, Dykning klub, Ecuador dykning, Scuba-dykke, Scuba-dykkere, Scuba-dykning, Scubadiver, Scuba dykke, Scuba Diver, Scuba divers, Sport Diver
Dykning er svømning undervandsbrug, eller deltager i en anden aktivitet, mens du bruger en scuba sæt. Ved at foretage en kilde til indåndingsluft (normalt komprimeret luft), den scuba diver er i stand til at blive undervandsstøj længere end med den simple ånde-bedrift teknikker, der anvendes i Snorkeling og fri-dykning, og er ikke hæmmet af Air Lines til en ekstern luft kilde . Den scuba diver typisk swims undervandsstøj ved hjælp finner knyttet til fødderne. Men nogle dykkere også flytte rundt med bistand fra et Undervandsscooter, kaldes en "scooter", eller ved hjælp af overflade-bindes enheder kaldet sleds trukket af en båd.
Dette billede tilhører følgende kategorier: B-klasse Vandsport artikler, Undervandskabel dykning.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Hammerkast 2.Jumping 3.Landevejsløb (cykling) 4.Red Rover
5.Scuba Diving 6.Hamster racing 7.Pington 8.Håndbold
1.hammerkast, 2.jumping, 3.landevejsløb-(cykling), 4.red-rover, 5.scuba-diving, 6.hamster-racing, 7.pington, 8.håndbold

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører SteelCityHobbies med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Scuba Diving) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share