Sæbe sko

Rate me now!
2.35

 
Sæbe sko Image:
Sæbe sko
 
 

Sæbe sko

Sæbe sko
Sæbe Sko er sko for slibning. De blev indført af Chris Morris af Artemis Innovationer Inc. med mærkenavnet "Soap" i 1997 og samtidig opfundet en ny ekstrem sport baseret på Aggressive Inline Skateboardring. De har en plastik og levende demonstrationer i hele Nordamerika og Europa kort efter, men faldt til juridisk sårbarheder og blev readministrated to gange, sidst bringe mærke til Krængningsprøve Sport Limited. I lov om slibning på skinner og ledges specifikt bruge sæbe sko er blevet døbt "soaping," med "soaper" er en udfører denne handling.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Selskaber baseret i Dallas-Fort Worth Metroplex, Sko mærker, Sko selskaber, Sko selskaber i USA, Sportsudstyr fabrikanter.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Rotation 2.Barrel Racing 3.FMX eller mund Motocross 4.Short track hurtigløb på skøjter
5.Tikamp 6.Kenjutsu 7.Indendørs fodbold 8.Fri svømning
1.rotation, 2.barrel-racing, 3.fmx-eller-mund-motocross, 4.short-track-hurtigløb-på-skøjter, 5.tikamp, 6.kenjutsu, 7.indendørs-fodbold, 8.fri-svømning

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Sean med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Sæbe sko) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share