Rytmisk gymnastik

Rate me now!
2.30

 
Rytmisk gymnastik Image:
Rytmisk gymnastik
 
 

Rytmisk gymnastik

Rytmisk gymnastik , Rytmisk gymnast, Rytmisk sporty Gymnastik
Rytmisk gymnastik er en sport, hvor enkelt konkurrenter eller par, trios eller endnu mere (normalt fem) manipulere en eller to apparater: tov, tøndebånd, bold, klubber og farvebånd. Rytmisk gymnastik er en sport, som kombinerer elementer fra ballet, gymnastik, teater-dans, og apparater manipulation. Den sejr er den deltager, som tjener de fleste punkter, som tildeles af et panel af dommere, for spring, saldi, pivots, fleksibilitet, apparater håndtering og kunstnerisk effekt. Det styrende organ, Fédération Internationale de Gymnastique (Fig), ændret koden point i 2001, 2003 og 2005 for at understrege tekniske elementer og reducere subjektivitet i bedømmelsen. Før 2001, at dømme var på en skala fra 10 ligesom det kunstneriske Gymnastik. Det blev ændret til en 30-skalaen i 2003 og i 2005 blev ændret til 20. Der er tre værdier tilføje op til den afsluttende punkter-tekniske, kunstneriske og udførelse.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Olympiske sportsgrene.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Trapez 2.Rulleskøjteløb 3.Killer 4.Produktion bilspil
5.Kite kæmper 6.Sandboarding 7.Freestyle Snowboarding 8.Ninjutsu
1.trapez, 2.rulleskøjteløb, 3.killer, 4.produktion-bilspil, 5.kite-kæmper, 6.sandboarding, 7.freestyle-snowboarding, 8.ninjutsu

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Chicago 2016 med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Rytmisk gymnastik) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share