Rock Klatring

Rate me now!
2.30

 
Rock Klatring Image:
Rock Klatring
 
 

Rock Klatring

Rock Klatring , Belay station, Klatring system, Leader (bjergbestigning), Rock-klatring, Rockclimber, Rockclimbers, Rockclimbing, Rock stigehastighed, Rock bjergbestiger, Rock bjergbestigere, Sekund (bjergbestigning)
med det mål at nå toppen af en stiftelse eller endepunkt i en på forhånd fastlagt rute. Rock climbing ligner scrambling (en anden aktivitet, der omfatter skalering af bakker og lignende formationer), men klatring er generelt differentieret af behovet for anvendelse af bjergbestiger hænder til at holde sin egen vægt og ikke bare give balance. Bjergbestigning er en fysisk og mentalt krævende sport, som ofte tests en bjergbestiger styrke, udholdenhed, smidighed og balance sammen med hans eller hendes psykiske kontrol. Det kan være en farlig sport og viden om korrekt klatring teknikker og brug af specialiserede klatreudstyr er afgørende for en sikker gennemførelse af ruter. Den brede vifte af klippeformationer rundt om i verden har ført bjergbestigning til særskilt i flere forskellige stilarter og sub-discipliner, der er beskrevet nedenfor.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Klatring, Bevægelsesevne.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Racquets 2.Bodybuilding 3.Chicago 4.Gåture
5.Road Racing 6.TT racing 7.Speedway 8.Dragon båd racing
1.racquets, 2.bodybuilding, 3.chicago, 4.gåture, 5.road-racing, 6.tt-racing, 7.speedway, 8.dragon-båd-racing

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Alex Indigo med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Rock Klatring) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share