Moderne femkamp

Rate me now!
2.10

 
Moderne femkamp Image:
Moderne femkamp
 
 

Moderne femkamp

Moderne femkamp , Olympiske femkamp, Pentathalon, Pentathlete
Den femkamp (i modsætning til den moderne femkamp) blev en atletisk begivenhed i De Olympiske Lege og andre Panhellenic Lege i det antikke Grækenland. Navnet stammer fra græsk ord for "fem konkurrencer." De fem arrangementer blev Stadion (en kort mund race), wrestling, der blev også afholdt som separate arrangementer, og den lange hoppe, kastespyd kaste, og diskos kast, som ikke blev holdt som separate arrangementer derefter. Pentathletes blev anset for at være blandt de mest kvalificerede atleter, og deres uddannelse var ofte en del af værnepligt-hver af de fem arrangementer blev anset for at være nyttigt i kamp.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Oldtidens Olympiske Lege, Begivenheder i atletik (spor og i marken), Tidligere olympiske sportsgrene, Individuelle sportsgrene, Multi-sport konkurrencer.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Pelota 2.Sports bilspil 3.Ridebanespringning 4.Baseball
5.Butterfly 6.Roller Derby 7.Skibob 8.Første klasse cricket
1.pelota, 2.sports-bilspil, 3.ridebanespringning, 4.baseball, 5.butterfly, 6.roller-derby, 7.skibob, 8.første-klasse-cricket

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Bob Whitehead med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Moderne femkamp) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share