Lacrosse

Rate me now!
2.20

 
Lacrosse Image:
Lacrosse
 
 

Lacrosse

Lacrosse , Baggataway, Baggatiway, Field lacrosse, Indere skabt lacrosse, Lacross, Lacrosse (sport), Lacrosse-afspiller, Lacrosse spillere, La Cross, Udendørs lacrosse
Lacrosse er et fuld kontakt team sport spillet med et solidt gummibold og lang håndteres badmintonketsjer kaldes en Crosse eller lacrosse stick. Lederen af Crosse har en løs netto hængte i det, der gør det muligt for spilleren at holde lacrosse bolden. Offensivt Målet med spillet er at bruge lacrosse stick at fange, bære, og videregive bolden i et forsøg på at score i sidste ende kaster bolden i en modstanders mål. Defensive objektet er at holde den indsigende team fra scoring og dispossess dem af bolden ved hjælp af stok kontrol og kropskontakt. Der er tre forskellige versioner af sport: mænds lacrosse, kvinders lacrosse, og i rubrik lacrosse.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Boldspil, Første Nationers kultur, Native American kultur, Sports regler og forskrifter, Team sport.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Bestride 2.Free-Running 3.Felt-målet 4.Sportsgren
5.Midget bilspil 6.Gitternet fodbold 7.Supermoto 8.Ringette
1.bestride, 2.free-running, 3.felt-målet, 4.sportsgren, 5.midget-bilspil, 6.gitternet-fodbold, 7.supermoto, 8.ringette

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Curt Gibbs med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Lacrosse) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share