Længdespring

Rate me now!
2.25

 
Længdespring Image:
Længdespring
 
 

Længdespring

Længdespring , Bred hoppe, Long-jumper, Long-hoppe, Longjump, Longjumper, Lang sweater, Long hoppe
Den lange hoppe er en atletik begivenhed, hvor sportsfolk kombinere hurtighed, styrke og smidighed i et forsøg på at springe så langt fra start punkt som muligt. Konkurrenter sprint ned en landingsbane, (normalt belagt med de samme gummeret overflade som kører sporkarakteristika crumb gummi eller vulkaniseret gummi) og hoppe så vidt som de kan fra bag en fejl linje i en grube fyldt med fint formalet grus eller sand. Afstanden rejst af en jumper er ofte refereret til som "varemærke", fordi det er afstanden til det nærmeste mærke gjort i sandet fra uhumsk linje. Hvis konkurrenten starter spring med nogen del af foden tidligere fejl linje, hoppe er erklæret ulovlig, og ingen afstand er registreret. På elite plan, et lag af modellervoks er placeret umiddelbart efter bord til at opdage denne begivenhed.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Begivenheder i atletik (spor og i marken).

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Marcherende Band 2.Faldskærmsudspring 3.Pelota 4.Skateboarding
5.Longboarding 6.Gælisk fodbold 7.Bujinkan 8.Sæbe sko
1.marcherende-band, 2.faldskærmsudspring, 3.pelota, 4.skateboarding, 5.longboarding, 6.gælisk-fodbold, 7.bujinkan, 8.sæbe-sko

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Tambako The Jaguar med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Længdespring) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share