Kho Kho

Rate me now!
3.35

 
Kho Kho Image:
Kho Kho
 
 

Kho Kho

Kho Kho , Kho-Kho
Kho Kho er en indisk sport spilles af hold af tolv spillere, der forsøger at undgå at blive rørt af medlemmer af den indsigende team, kun 9 spillere på holdet indtaste område. Kho Kho og Kabaddi, på trods af populære misforståelse, er ikke de same.In Kho-Kho, en team sidder eller kneels i midten af den ret, i en række, med suppleanter i rækken står modsatte retninger. De øvrige hold kan sende to eller tre medlemmer i retten. Motivet for mødet team er at forsøge og "tag" modstanderne. Den chasers kan kun køre i en retning, og kan ikke går på tværs af sitters (i modsætning til de dodgers, der kan køre tilfældigt og i mellem sitters). De bliver nødt til at løbe rundt om hele rækken til at nå den anden side.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Sport i Indien, Team sport.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.FMX eller mund Motocross 2.Short track hurtigløb på skøjter 3.Længdespring 4.Faldskærmsudspring
5.JAI-Alai 6.Geocaching 7.Latin Dance 8.Gælisk fodbold
1.fmx-eller-mund-motocross, 2.short-track-hurtigløb-på-skøjter, 3.længdespring, 4.faldskærmsudspring, 5.jai-alai, 6.geocaching, 7.latin-dance, 8.gælisk-fodbold

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Thang Nguyen med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Kho Kho) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share