Kano

Rate me now!
2.25

 
Kano Image:
Kano
 
 

Kano

Kano , Canoeist, Canoer, Kano flatwater racing, Canoing, Konkurrencedygtige kano, Flatwater, Flatwater kano, Outrigger Kano, Paddler
Kanosejlads er aktiviteten for paddling en kano med henblik på rekreative formål (også kaldet en flyde tur), sport, eller transport. Det er normalt henvist til udelukkende at bruge en pagaj til at fremdrive en kano med kun menneskelig muskelkraft. En kajak er fremdrives ved hjælp af en pagaj med to knive hvor paddler sidder med benene oftest udvides foran dem, mens kanoer som fremdrives ved hjælp af enkelt-eller dobbelt-bladed paddles hvor paddler - en "canoeist" eller "canoer" - er knælende eller siddende på sædet eller modarbejde, med deres knæ bøjede og benene mere eller mindre under dem. Kajakker er normalt lukket pyntet bådene med en spraydeck, mens kanoer er normalt åbne både. Der er også åbent kajakker og lukkede kanoer. Teknisk set er en kajak kan ses som en særlig slags kano. Hvornår en kano kan kaldes en kajak er vanskeligt at afgøre om, og ofte vilkårlig. Internationalt, udtrykket kano bruges som en generisk betegnelse for begge former selv om udtrykkene "padle sport" eller "kano / kajak" anvendes også. I Nordamerika, men "kano" normalt kun refererer til kanoer, i modsætning til både kanoer og kajakker. Paddling en kajak er også omtalt som kajakroning.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Canoers, Individuelle sportsgrene, Olympiske sportsgrene, Racing sport, Overlevelse færdigheder.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Jazz Dance 2.Sprint 3.Taekwondo 4.Sports bilspil
5.Moderne femkamp 6.Motorcykel trække racing 7.Quad fire 8.Baskiske pelota
1.jazz-dance, 2.sprint, 3.taekwondo, 4.sports-bilspil, 5.moderne-femkamp, 6.motorcykel-trække-racing, 7.quad-fire, 8.baskiske-pelota

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Brendon med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Kano) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share