Kali (kampkunst)

Rate me now!
2.10

 
Kali (kampkunst) Image:
Kali (kampkunst)
 
 

Kali (kampkunst)

Kali (kampkunst) , Arnis de mano, Arnis stick, Arnis sticks, Escrima, Eskrimador, Eskrima Stickfighting, Kali (martial art), Kali (kampsport), Kali kampsport, Kali stick, Kali sticks, LaPunti Arnis de Abanico, Rattan (våben), Rattan stick, Rattan sticks, Serrada
"Eskrima" eller "Escrima" betegner en gruppe af filippinske Martial Arts at understrege stok og sværd kampe. Udtrykket og art sandsynligvis stammer fra det portugisiske ord "esgrima" som er det udtryk for hegn. Andre vilkår, der er trådt i almindelig brug omfatter "Kali" og "Arnis de Mano" ( "seletøj af hånden"); lejlighedsvis forkortelsen "FMA" anvendes. Eskrima og Arnis er blandt de mange navne primært anvendes i Filippinerne i dag at henvise til disse kunst. Navnet Kali, selv om der primært anvendes i USA og Europa, er meget sjældent anvendes i Filippinerne og i de fleste tilfælde er et ukendt ord. Men på grund af den popularitet af udtrykket uden for Filippinerne og indflydelse af udenlandske praktikere, udtrykket Kali er i stigende grad anerkendt og accepteret i Filippinerne. Kalis, som anvendes i Filippinerne, henviser til et sværd. Det er almindeligt fejl som synonym til eller en afledt form af Kali (bemærk: suffixation af "s" er ikke anvendt i filippinske sprog eller dialekter at angive pluralitet). Men for alle henseender, Eskrima, Arnis, Arnis de Mano, Kali og FMA henviser alle til den samme familie af filippinske våben-baserede kampsport.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Filippinsk kampsport, Kampsport af Malajisk øhav, Stick kæmper.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Dressur 2.Rodeo 3.Kapgang 4.Kortspil
5.Rugby Union 6.Polo 7.Steeplechase (hestevæddeløb) 8.Flyvende trapez
1.dressur, 2.rodeo, 3.kapgang, 4.kortspil, 5.rugby-union, 6.polo, 7.steeplechase-(hestevæddeløb), 8.flyvende-trapez

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Adam Hally med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Kali (kampkunst)) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share