Kørestolsrampe basketball

Rate me now!
2.10

 
Kørestolsrampe basketball Image:
Kørestolsrampe basketball
 
 

Kørestolsrampe basketball

Kørestolsrampe basketball
Kørestolsrampe basketball er en sport eftertanke for folk i kørestole. I nogle lande som Canada, Australien og England, raske atleter får lov til at konkurrere på lige fod med andre sportsfolk på blandede hold. Den er baseret på basketball med visse tilpasninger for at afspejle forekomsten af kørestolen, og at harmonisere de forskellige grader af handicap spillerne har. Alle hold, som konkurrerer over en rekreativ plan bruge et klassifikationssystem for at vurdere de funktionelle egenskaber af spillere på et punkt skala fra 1 til 4.5. På steder, hvor holdene er integreret, raske atleter ville blive klassificeret som en 5, og en person med den højeste grad af handicap (såsom fuld paraplegi nedenfor brystet) ville have tarifering af 1.0. Klassifikation er en international regulering til afspilning kørestol basketball, hvor udvælgelsesprøverne begrænse antallet af punkter tilladte om retten på én gang. Men på dette tidspunkt, og sportsfolk er kun lov til at konkurrere internationalt, hvis de har et handicap.
Dette billede tilhører følgende kategorier: Paralympiske sportsgrene.

også se på disse andre fremragende billeder:
1.Drage (snorholdt) 2.Sports bilspil 3.Ridebanespringning 4.Ice racing
5.Quad fire 6.Softball 7.Skibob 8.Ferret legging
1.drage-(snorholdt), 2.sports-bilspil, 3.ridebanespringning, 4.ice-racing, 5.quad-fire, 6.softball, 7.skibob, 8.ferret-legging

  Image-opedia cloud
Link to this page! - copy the code below:

De vigtigste billede tilhører Chris Harrison med denne license. Billedet beskrivelse tekst er oversat fra wikipedia (Kørestolsrampe basketball) og licenseret under GFDL.
Email Us

Søg på vores website:Bookmark and Share